מחלות מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלות מין
    אייל
    04/09/2014

שלום רב,

רציתי לדעת איך ניתן להימנע ממחלות מין ברגע שמקיימים יחסי מין עם בחורה שקיימה יחסי מין עם הרבה פרטנרים בעבר.
    כמובן אני מדבר על מצב שבו אני משתמש בקונדום, אבל איך ניתן למנוע מחלות אחרות חוץ מאיידס, כלומר מומלץ לא להתנשק איתה במקרה שאני יודע שהייתה עם הרבה גברים בעבר, מה עוד אסור לי לעשות במהלך קיום יחסי המין כדי להימנע ממחלות מין שונות?
    איך עוברות מחלות מין? מה עליי לעשות או לא לעשות כדי למנוע את האפשרות להידבק במחלות מין?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלות מין

הוספת תגובה

• מחלות מין - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    04/09/2014

שלום

קודם כל - גם אם מישהי קיימה בעבר יחסי מין עם פרטנרים מרובים, זה לא אומר בהכרח שהיא מסכנת אותך בהדבקה במחלות מין.

כמעט בכל מגע מיני יכולה להיות איזו הדבקה ואין טעם להימנע מנשיקות כמו שאתה שואל. מה שיותר חשוב הוא פשוט לשאול את בת הזוג האם היו לה מחלות מין, האם היא טופלה, האם עשתה בדיקות לאחרונה למחלות מין.

בשלב ראשון כמובן קונדום בכל חדירה ואפשר להחליט שהולכים יחד למרפאה המבצעת בדיקות שתן ודם למחלות מין וכך תהיה רגוע ובטוח יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו