מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלות מיןאייל04/09/2014
שלום רב,
רציתי לדעת איך ניתן להימנע ממחלות מין ברגע שמקיימים יחסי מין עם בחורה שקיימה יחסי מין עם הרבה פרטנרים בעבר.
כמובן אני מדבר על מצב שבו אני משתמש בקונדום, אבל איך ניתן למנוע מחלות אחרות חוץ מאיידס, כלומר מומלץ לא להתנשק איתה במקרה שאני יודע שהייתה עם הרבה גברים בעבר, מה עוד אסור לי לעשות במהלך קיום יחסי המין כדי להימנע ממחלות מין שונות?
איך עוברות מחלות מין? מה עליי לעשות או לא לעשות כדי למנוע את האפשרות להידבק במחלות מין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין - תגובה
ד``ר רונן הולנד04/09/2014שלום
קודם כל - גם אם מישהי קיימה בעבר יחסי מין עם פרטנרים מרובים, זה לא אומר בהכרח שהיא מסכנת אותך בהדבקה במחלות מין.
כמעט בכל מגע מיני יכולה להיות איזו הדבקה ואין טעם להימנע מנשיקות כמו שאתה שואל. מה שיותר חשוב הוא פשוט לשאול את בת הזוג האם היו לה מחלות מין, האם היא טופלה, האם עשתה בדיקות לאחרונה למחלות מין.
בשלב ראשון כמובן קונדום בכל חדירה ואפשר להחליט שהולכים יחד למרפאה המבצעת בדיקות שתן ודם למחלות מין וכך תהיה רגוע ובטוח יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)