כלמדיה, אוראופלסמה ומיקופלסה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלמדיה, אוראופלסמה ומיקופלסה
    דנה
    08/09/2014

שלום,
    אני נושאת את חיידקי הכלמדיה, אוראופלסמה ומיקופלסמה מזה כשנה והתחלתי טיפול אנטיביוטי בדוקסילין 100 ובאמוקסיקלב 875 מ"ג מכיוון שנוצרה לי דלקת באגן.

ברצוני לדעת האם אותם חיידקים יכולים להדביק אותי שוב דרך אביזרי מין שברשותי או תחתונים שעברו כביסה רגילה ולא הרתחה?

ובנוסף ברצוני לדעת האם זה טיפול מספיק טוב? או שרצוי לקבל טיפול אנטיביוטי אחר.. אני מעל שנה עם החיידקים הנ"ל ואחת לכמה חודשים מקבלת שוב טיפול אנטיביוטי שלא ממש עוזר והחיידקים מופיעים שוב ושוב בבדיקות PCR.

אודה על תשובתכם המהירה,
    דנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כלמדיה, אוראופלסמה ומיקופלסה - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    08/09/2014

דנה שלום,
    אוראופזמה ומיקופלזמה הם שמות כלליים - חשוב לדעת איזה סוג שלהם מופיע אצלך, לחלקם אין משמעות והם קיימי אצל נשים לעתים קרובות מבלי שגורמים לסימפטומים ואינם מצריכים טיפול.
    אם כלמידיה חוזרת אצלך כל פעם צריך לבדוק זאת, כי זה חיידק שלא צפוי להמצא אצלך לעתים קרובות ואמור להגיב לטיפול - האם בן הזוג שלך טופל?
    החיידקים האלו לא מדביקים דרך בגדים.
    ד"ר בינה כהן-סחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו