מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תשובת ביופסיהאנבל13/09/2014
cervical biopsy with reactive changes
מה המשמעות של התשובה? האם אלו שינויים שאופיינים לHPV ? או שיכולים לאפיין גם מצבים אחרים?
מה יכולה להיות הסיבה לכאבים מידיים אחרי מגע מיני לא מוגן שנמשכים כבר כמה חודשים אחרי בלי הסבר מוצדק (אין חיידק או ממצא חריג אחר, חוץ מתשובת הביופסיה)
יכול להיות שמפספסים פה משהו?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובת ביופסיה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר13/09/2014המשפט המצוטט אינו מעיד על בעיה ספציפית או על HPV.
לצורך אבחנה לסיבה לכאבים עלייך לפנות לבדיקת רופא.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת ואחרונה
מישהי16/09/2014האם לדעתך זה יכול להוכיח שאין המצאות של הנגיף בצוואר הרחם? או שיכול להיות שהוא קיים אבל לא קשור לשינויים הספציפיים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה סוג ההפרשה
מישהי18/09/2014סליחה אם הגעלתי
אבל נשבר לי כבר כואב לי וההפרשה היא בוודאות לא תקינה כצו שאפשר לראות ולא מוצאים כלום :( מה עוד אני יכולה לעשות :(((
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיותר חדה
מישהי18/09/2014בבקשה אלוהים אני כל היום בחרדות , כל היום בכי . כאבים כרוניים והפרשות
״והכל תקין בבדיקות״ נמאס לי לסבול שמישהו בבקשה ימצא מה יש לי בבקשה!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת ואחרונה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר18/09/2014התוצאה של הביופסיה לא מוכיחה ולא שוללת את המצאות הוירוס.
אני מציעה שתפני למרפאה שמתמחית בנושא מחלות של הפות והנרתיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)