הרפס חוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרפס חוזר
    חן
    18/04/2008

שלום לפני כחצי שנה הופיעו לי נגעים של הרפס ,התקף זה היה מלווה בחום,גודש בגרון .עכשיו תופעות אלו חזרו חום,כאבים בגב התחתון בעכוז.כמו כן הרגשת עקצוץ באיזור הוגינלי.הלכתי לרופא משפחה שבדק אותי ונתן לי כדורים להקלת הגודש בגרון,סיפרתי לו,על ההתקף הרפס שהפרץ לפני כחצי שנה.ביקשתי ממנו כדורים מונעים הוא נתן לי אציקלוביר 800, במינון של 5 כדורים במשך 7 ימים כמו כן הוא המליץ לי לפנות לרופא נשים.שאלתי היא:ניכר שקיבלתי כדורים במינון גבוה מידי לחשש בהתף חוזר,האם חשש זה נכון? האם אתה ממליץ על מינון יותר נמוך? תודה על העזרה שכן חןל המועד בפתח וזוהי בעייה לפנות לרופא נשים תודה רבה יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרפס חוזר

הוספת תגובה

• הרםס

ד``ר שרגא וקסלר
    18/04/2008

איני יכול לבקר את הטיפול שרשם לך הרופא שלך כי הוא זה שמכיר אותך. מינון מקובל הוא 5 כדורים ביום ל 5 ימים. במקרים של התקף חוזר וקשה או במקרים של מניעה המינון הוא שונה. אני מציע שתקראי באתר שלי על הרפס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו