hpv וסיכויי הדבקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• hpv וסיכויי הדבקות
    אנה
    08/10/2014

שלום, ברצוני לשאול שאלה בנוגע ל HPV. עד לא מזמן היה לי פרטנר מיני אחד ששכב רק איתי ואני רק איתו. לא קיבלתי חיסון לhpv מעולם ואני בת 34. לאחרונה קיימתי יחסי מין אוראלים ואנאלים עם מישהו שהיה לו רק פרטנרית אחת קבועה. לה לעומת זאת היה פרטנר קודם עליו אין לי פרטים. אין לי חשש שמישהו מהם חולה במחלות מין אחרות אך הפרטנרית שלו סובלת לפעמים מהרפס בשפתיים שבא והולך. האם ייתכן כי בעקבות המגע המיני הלא מוגן שקיימתי נדבקתי בhpv? איך אפשר לדעת? האם אפשר להתחסן עדיין והאם זה יכול לעזור? האם יש בהכרח קשר בין ההרפס בשפתיים של הפרטנרית שלו לhpv? האם זה אומר שהוא בהכרח נשא גם? ראוי לציין שהוא לא סובל מהרפס ולא סבל מעולם. ברור לי שנשאות יכולה להיות גם סבקלינית ובגלל זה הלחץ בשאלה. אשמח מאוד לתדובה ברורה בנושא, בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    hpv וסיכויי הדבקות

הוספת תגובה

• hpv וסיכויי הדבקות - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    10/10/2014

הרפס שפתיים לא קשור ל-HPV.
    אי אפשר לומר ש"אין סיכוי" שנדבקת, אמנם היו לך בני זוג בודדים אבל מספיק אחד שנדבק כדי להדביק גם אותך. אם את חוששת את עדיין יכולה לקבל חיסון.
    ד"ר בינה כהן-סחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו