שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    שי
    15/10/2014

רציתי לשאול את דעתכם על בדיקת קומבו אחרי שלושה שבועות תוך כדי טיפול מונע?
    באחוזים או שלא באחוזים מ רמת האמינות של הבדיקה בתקופה זאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

שי
    21/10/2014

עד שתענו עשיתי בדיקת קומבו בסיום הטיפול מונע עשיתי גם בדיקת pcr ל 4 מחלות מין במרפאת הפרסים התגלתה אצלי אואפלסמה משהו כזה אני צריך ללכת לשם לקבלת טיפול רציתי לשאול איזה טיפול מומלץ לדעתכם ומה המשמעות של החיידק הזה
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

שי
    21/10/2014

את הבדיקה עשיתי עשרה ימים מהמגע האם יכול להיות שזה מוקדם מידי בשביל שאר הבדיקות שנעשו כלומר שאר בדיקות ה pcr שנעשו שם כגון זיון כלמידיה ואני לא יודע מה עוד בדיוק אני מניח שאתם יודעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    03/11/2014

אין מספיק נתונים בנושא, אך נראה כי אין משמעות כלשהי לבדיקת איידס מכל סוג שהוא תחת הטיפול המונע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו