צריבה והפרשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה והפרשה
    יניב
    19/10/2014

שלום
    לפני כשבועיים שמתי לב להפרשה קלה בהירה שיש לי מהשופכה עם צריבה לאחר מתן השתן.
    מיד רצתי לרופאת משפחה שהמליצה על בדיקת שתן.אני סרבתי להמתין וקיבלתי טיפול בדוקסילין פעמיים ביום למשך עשרה ימים.( חששתי להדבקות בכלמידיה )
    ההפרשות פסקו אבל התחדשו ואף התגברו ביום השמיני והצריבה של השתן לא חלפה.
    בגמר הטיפול ניגשתי שוב לרופאת המשפחה שהפעם לא ויתרה והפנתה אותי לבדיקת שתן std - pcr.
    המתנתי כחמישה ימים מהיום שהפסקתי את האנטיביוטיקה בשביל לעשות את בדיקת השתן על מנת שלא תהיה לתרופה השפעה
    השאלה שלי האם לדלקות וזיהומים נוספים יש תופעות כמו של הכלמידה ( צריבה בשתן והפרשה קלה מהשופכה )
    האם הסימפטומים האלה הם בהכרח זיהום ממחלת מין או שיש דלקות שתן אחרות שיש להן את התופעה הזאת ( מכוון שהדוקסילין לא עזר ).
    אין לי פצעים או תופעות אחרות מלבד תחושה של חוסר נעימות באיזור איבר המין והאשכים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריבה והפרשה

הוספת תגובה

• בדיקת שתן

וניב
    19/10/2014

את הבדיקה עשיתי רק הבוקר ולכן אני שואל כי הבנתי שההמתנה היא כשישה ימים ואני קצת בלחץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות מעבדה

וניב
    21/10/2014

בבדיקת שתן לוקוציטים 500
    תרבית - אין צמיחה
    טרם קיבלתי תשובות std . Pcr

האם זה מחזק את האפשרות שזאת דלקת מינית ( זיבה למשל? )?
    שוב
    לא יודע אם לחכות לתשובות או שאורולוג עם הנתונים הקיימים של צריבה והפרשה כבר ידע מה לתת לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריבה והפרשה - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    03/11/2014

התסמינים שלך מרמזים מאוד על דלקת שופכה.

טיפול בדוקסילין הוא אינו נכון בימים אילו בגלל עמידות של החיידקים ובגלל זיהומים מעורבים יחד עם זיבה שאינה מגיבה לדוקסילין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו