מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקטריאל וגינוזיס?הילה21/04/2008
לפני כשנתיים קיימתי יחסים לא מוגנים (מודעת לכך שזה מטומטמם). לאחר יום-יומיים החל ריח דגים מטורף בנרתיק. מכיוון שהייתי בחו"ל פניתי למארפאת מטיילים ואלה רשמו אנטיביוטיקה שלא עשתה כלום. קצת לאחר שחזרתי לארץ עברתי בדיקות שלא מצאו כלום אבל הצלחתי לשכנע את הגיניקולוג שלי שאני לא מדמיינת. הוא רשם לי אנטיביוטיקה מקומית (אולי זידובאל ג'ל) שעבדה אבל באופן זמני. חזרתי אל הרופא שלי והפעם ניתנה לי אנטיביוטיקה בכדורים. הטיפול עזר אף מאוד אבל אני עדיין מרגישה שהריח לא חזר לעצמו. נכון שאין ריח חזק של דגים אבל עדיין זה לא מאוד נעים (אני מצטערת אבל אני לא מוצאת את המילים לאפיין את הריח). עברתי שוב משטח נרתיק שגם הוא לא הראה דבר.
מה הלאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח דגים
ד``ר שרגא וקסלר22/04/2008פגישה עם רופא מיומן, שיחה, בדיקה כולל בקולפוסקופ, בדיקת ההפרשה במיקרוסקופ במרפאת הרופא. כל אלו יביאו את האבחנה ומובן שאת הטיפול המתאים.
אשמח לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
הילה22/04/2008יהיה לי קצת קשה להגיע אליך- לא גרה באזור המרכז (וגם סטודנטית מרוששת :))
אני מניחה שאנסה שוב דרך הקופה ואני אקווה לטוב.
תודה על התגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
ד``ר שרגא וקסלר22/04/2008בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)