מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה עזרהנעה04/11/2014
שלום, אני בת 24 הלכתי לגניקולוג בגלל כאבים באיבר המין בזמן יחסי מין, הוא לקח בדיקת פאפ קולפוסקופיה וביופסיה.הרופא אמר לי שהפצע של הביופסיה לא עובר בגלל הקונדילומה בביופסיה התגלו שני נגעים של קונדילומה והרופא עצמו לא ראה כלום ושלח אותי לצרוב בלייזר ואמר לי לקרוא על זה באינטרנט. קראתי ואני בחרדה עצומה! עכשיו עד הצריבה אסור לקיים יחסי מין? וכמה זמן לאחר הצריבה אפשר לקיים יחסי מין? היבלות מוכפלות לאחר לייזר? היבלות יכולות להפוך לסרטניות?זה אומר שעכשיו גם לבן זוגי יש קונדילומה? איך יודעים שלאחר הלייזר היבלות עוברות? כי אני לא אקיים יחסים עד שיעלמו היבלות והאם נשאי הוירוס בלי יבלות יכולים להדביק?
סליחה על השאלות הרבות אני אשמח אם תענו לי כי אני בחרדה נוראית =[* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר04/11/2014שלום,
לא מומלץ לקיים יחסי מין כל עוד יש נגעים, כלומר אכן עד הטיפול אסור לקיים יחסים, אבל לאחר מכן מותר. היבלות עלולות לחזור אולם טיפול בלייזר לא "מכפיל" את היבלות. הן עלולות לחזור בלי קשר לאופן הטיפול. קונדילומות אינן סרטן ולא יהפכו לסרטן, זו מחלת מין מציקה אולם לא מסוכנת. העובדה שלך יש יבלות לא אומרת בהכרח שבן זוגך נדבק אולם זה ייתכן.
מקווה שעניתי על כל השאלות. קראי קצת גם תשובות קודמות שלנו בפורום.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)