שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    קים
    30/11/2014

שלום.לפני שנה קיימתי עם בחור יחסי מין מלאים כולל אוראלי ואנאלי ..לא מוגנים..לא קונדום לא גלולות..הרומן נמשך חצי שנה..ובחצי השנה האחרונה אני לא פעילה מינית. אין לי שום דבר והכל תקין בהרגשה ובמראה אך התחלתי לחשוש קצת מהיחסים הלא מוגנים(לא אעשה זאת שוב..) האם עליי להבדק? ואם כן למי לפנות? ואילו סוגי בדיקות? שוב אני מציינת כי בחצי שנה אחרונה אינני פעילה ולא הופיעו שום תסמינים או גירודים האם עדיין יש סיכוי שיש לי משהו בעקבות היחסים הללו? פטריה או הרפס או משהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    30/11/2014

שלום,
    כדאי לפנות לבדיקת רופא נשים ולבצע בדיקות למחלות מין. דברי איתו גם על נושא אמצעי מניעה - את לא חייבת לקחת גלולות, אולם קיום יחסים סדירים ללא קונדום מעמיד אותך בסיכון גבוה להריון לא מתוכנן.
    בברכה,
    ד"ר בינה כהן-סחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

קים
    01/12/2014

תודה רבה, אך האם לדעתך קיים סיכוי שנדבקתי במשהו? אם אחר חצי שנה ולא הופיע שום תסמין או גירוד אז נכון לא יכול להיות שנדבקתי? בפטריה או משהו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    01/12/2014

פטריה אינה מחלת מין, וישנן מחלות מין שהסימפטומים שלהן מאד קלים ולא תמיד מורגשים, כמו כלמידיה או גורונראה, כך שאין אפשרות לומר בבטחון שלא נדבקת. עדיף לבצע בדיקות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו