קשר חדש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשר חדש
    בבקשה
    21/12/2014

התחלתי קשר עם בחור חדש.ושנינו חשבנו לעשות בדיקות למחלות מין לפני שניקח את זה לשלב הבא.יש לי כמה שאלות גבי מחלות מין:
    1.אם בן זוגי מבצע בי מין אוראלי-אני יכולה להדבק במחלות מין ממנו בצורה הזאת?מה הסבירות ואיזה מחלות?
    2.מה הסיכוי שלי להדביק אותו אם הייתי עם גבר אחד סה"כ לפניו(אבל הגבר הזה היה עם 6 נשים לפניי בערך)?
    3.בן זוגי כבר הלך לרופא עור וביקש לעבור בדיקות STD כלליות לפני קשר חדש,והרופא שלח אותו לבדיקות דם(רק דם,בלי שתן) אבל לא בדק אותו פיזית בכלל ואפילו לא שאל אותו כלום.זה הגיוני???
    4.אם אני רוצה ללכת לבדיקות במראפה פרטית זה אפשרי?איפה יש באיזורה מרכז וכמה עולות בדיקות אךו בערך?
    האם זה חסוי מקופ"ח והתשובות גם מגיעות יותר מהר??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשר חדש

הוספת תגובה

• אני שואלת במיוחד לגבי השאלה

בבקשה
    21/12/2014

הראשונה והשלישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשר חדש - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    29/12/2014

שלום רב,
    יש אפשרות של מעבר מחלות במין אוראלי, קשה לומר "מה הסיכוי" כי זה לא ענין סטטיסטי. הסיכוי גבוה יותר ככל שהיית עם יותר בני זוג אבל הדבקה תתכן גם אם היית עם בן זוג אחד שיש לו מחלה.
    ישנן מעבדות פרטיות אחדות שאת יכולה לפנות אליהן לבדיקות, חפשי באינטרנט, התוצאות לא מועברות לקופ"ח.
    בברכה,
    ד:ר בינה כהן-סחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו