מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשר חדשבבקשה21/12/2014
התחלתי קשר עם בחור חדש.ושנינו חשבנו לעשות בדיקות למחלות מין לפני שניקח את זה לשלב הבא.יש לי כמה שאלות גבי מחלות מין:
1.אם בן זוגי מבצע בי מין אוראלי-אני יכולה להדבק במחלות מין ממנו בצורה הזאת?מה הסבירות ואיזה מחלות?
2.מה הסיכוי שלי להדביק אותו אם הייתי עם גבר אחד סה"כ לפניו(אבל הגבר הזה היה עם 6 נשים לפניי בערך)?
3.בן זוגי כבר הלך לרופא עור וביקש לעבור בדיקות STD כלליות לפני קשר חדש,והרופא שלח אותו לבדיקות דם(רק דם,בלי שתן) אבל לא בדק אותו פיזית בכלל ואפילו לא שאל אותו כלום.זה הגיוני???
4.אם אני רוצה ללכת לבדיקות במראפה פרטית זה אפשרי?איפה יש באיזורה מרכז וכמה עולות בדיקות אךו בערך?
האם זה חסוי מקופ"ח והתשובות גם מגיעות יותר מהר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני שואלת במיוחד לגבי השאלה
בבקשה21/12/2014הראשונה והשלישית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשר חדש - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר29/12/2014שלום רב,
יש אפשרות של מעבר מחלות במין אוראלי, קשה לומר "מה הסיכוי" כי זה לא ענין סטטיסטי. הסיכוי גבוה יותר ככל שהיית עם יותר בני זוג אבל הדבקה תתכן גם אם היית עם בן זוג אחד שיש לו מחלה.
ישנן מעבדות פרטיות אחדות שאת יכולה לפנות אליהן לבדיקות, חפשי באינטרנט, התוצאות לא מועברות לקופ"ח.
בברכה,
ד:ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)