הפרשות וגרד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות וגרד
    אני
    26/12/2014

שלום,
    אני בת 21 לא נוטלת גלולות מזה כחצי שנה כבר.
    ההסטוריה המינית שלי בקצרה:
    קיימתי לראשונה יחסי מין עם מישהו שגם עבורו אלה היו יחסים ראשונים. במהלך הקשר סבלתי מדלקות חוזרות בשתן, הפרשות בשלל צבעים ואי נוחות בנרתיק. במהלך הקשר גילו אצלי אוריאופלסמה, לאחר דוקסילין עשיתי מספר רב של בדיקות לכל במחלות ויצא שלילי.
    לאחר מיכן קיימתי יחסים אוראליים בלבד עם 2 פרטנרים מזדמנים, וכמובן שעשיתי את כל הבדיקות אחרי זה ויצא שלילי. אני סובלת חודשים רבים מהפרשות צהובות כאבים בחדירה ואי נוחות בנרתיק. עשיתי את כל הבדיקות שיש והכל יצא תקין. בפעם האחרונה שנבדקתי זה היה לפני שנה. שנה שלמה לא קיימתי יחסים (התסמינים שתיארתי עדיין קיימים).
    לאחר שנה התחלתי לקיים יחסים עם גבר מזדמן שאני בקושי מכירה ושהיו לו הרבה נשים, אנחנו מקיימים יחסים עם קונדום מלבד מין אוראלי שאני מבצעת בו והוא בי.
    בשבועיים האחרונים חליתי בדלקת גרון חמורה והייתי שבועיים על אנטיביוטיקה(מוקסיפן ואוגמנטין), במהלך הטיפול האנטיביוטי הבחנתי שההפרשות הצהובות מתגברות ושהצבע שלהן התחזק בנוסף יש לי גרד מטורף בנרתיק, היה שלב שממש הרגשתי שיש לי פצע אבל לא ראיתי כלום במראה. קניתי אגיסטן נרות ומשחה וגם פרוביוטיקה פמינה, אך קיבלתי מחזור בזמן הטיפול באגיסטן ולכן הפסקתי אותו.

בעוד כשבוע אני אמורה לקיים יחסי מין, שיהיה בו גם מין אוראלי שיבצעו בי.
    השאלות שלי:
    1. מה סביר להניח שיש לי בנרתיק?
    2. זה יכול להדביק בנאדם שיורד לי?
    3. לחזור לאגיסטן?
    4. תוך כמה זמן רני יכולה לקיים יחסי מין מחדש? (כולל אוראלי)

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות וגרד

הוספת תגובה

• הפרשות וגרד - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    29/12/2014

שלום רב,
    את מתארת מצב שנמשך למעלה משנה, אני סבורה שעלייך לפנות לבדיקת רופא נשים לקבלת אבחנה ברורה והחלטה על דרכי הטיפול. יתכן שגרד והשינוי בהפרשות שחלו לאחר טיפול אנטיביוטי נובעים מפטרת ולא קשורים לסימפטומים הממושכים, אולם גם את זה אין לי אפשרות לאבחן בוודאות במסגרת הפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו