ד''ר רונן הולנד שלום!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד''ר רונן הולנד שלום!
    אלעד
    27/12/2014

כבר קרוב לשנה וחצי אני סובל מחיידקי -מיקופלסמה גניטליום,
    ניסיתי ליצור קשר כאן באתר ובמרפאתך ע"מ לברר האם אתה מטפל באותם סוגי חיידקים, אשמח אם תוכל לענות לשאלתי בכדי שאגיע אליך למרפאה.

תודה, אלעד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד''ר רונן הולנד שלום!

הוספת תגובה

• מיקופסמה גניטליום

שי
    29/04/2015

היי אלעד ,
    אני נמצא במצב דומה לשלך
    לפני שנתיים אובחנה אצלי מיקופלסמה גניטליום
    ומאז הסימפטומים לא חלפו
    למרות הטיפול האנטיביוטיקה

הצלחת למצוא טיפול לנושא ?

שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שי

אלעד
    01/08/2015

שלום שי, האמת היא שטופלתי בלא מעט סוגי אנטיביוטיקה ולמרות זאת היום אחרי כשנתיים עדיין ישנם צריבות אומנם לא כמו שהיו בעבר אך בכל זאת, הטיפולים היעילים ביותר שהיו לרופאים להציע לי הם: אזיטרומיצין, סיאליס(אומנם לא אנטיביוטיקה אך תורם לזרימת השתן ולהקלה).
    אני אומר לך משהו שאמרו לי: החיידק ככל הנראה לא קיים אבל שרידים ממנו נשארו במערכת השתן והם שגורמים לתחושות שאתה מרגיש.

לסיכום אין עדיין פתרון שאני שמעתי עליו ,אני אשמח לקבל תגובה ממך עם מידע כלשהו שיוכל לסייע לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד''ר רונן הולנד שלום! - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    03/08/2015

שלום,

אזיטרומיצין הוא אכן הטיפול המומלץ למיקולפסמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו