מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צלקות ופצעים על איבר המיןאליהו10/01/2015
שלום
לפני כשנתיים התגלתה אצלי קונדילומה דבר שייצר אצלי איזושהי התעסקות אובססיבית באיבר המין ובאסתטיות שלו
לפני כחצי שנה מצאתי את עצמי מתחיל להתעסק עם מעין חצ'קונים כאלה שנוכחתי להבין מאוחר יותר שהן בלוטות חלב או משהו כזה.
בכל אופן, הן מאוד הפריעו לי לעין וגם היה ניתן לחוש את הבליטה על העור כשמיששתי אותן, גם חלקן חומות כאלה או אפילו שחורות וזה די מכוער לעין...
התוצאה של כל הסיפור הזה היא שמצאתי את עצמי מוציא אותן ובאמת הצלחתי להוציא מעין נקודות שומן לבנות כאלו שנראות בדיוק כמו הנקודות השחורות על הפנים או על הגב לאחר שמנקזים אותן....
בכל אופן, הנזק הוא קשה, צילקתי את עצמי ופצעתי את עצמי ובקיצור "חיראתי" את כל איבר המין שלי בזמן שנקודות החלב האלו כל הזמן חוזרת ואני מאידך לא מספיק או מצליח בכלל להחלים.... הפצעים שהחלימו הפכו לכתמים לבנים עם נקודה שחורה באמצע וכפי שציינתי הכל צלקות שם...
ברור לי שאני חייב להפסיק לפצוע את עצמי
אך רציתי להתייעץ ולשאול האם אני יכול לטפל באיזושהי דרך בנק' החלב הללו?
מה אני יכול לעשות בקשר לצלקות? האם יש דרך לטשטש אותן ? או שאני אשאר עם איבר מצולק כל חיי ?
די מטריד אותי, אשמח לתשובה מפורטת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה
אליהו10/01/2015
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה
אליהו10/01/2015
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלקות ופצעים על איבר המין - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר10/01/2015צר לי אבל הייעוץ שאתה מבקש חורג מגדר הייעוץ שניתן לתת במסגרת פורום. עליך לפנות להתייעצות אצל רופא (לדעתי - לרופא עור) באופן אישי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אליהו10/01/2015ביקרתי את אצל רופא העור שלי, לזה לא היה פתרון לעניין בלוטות החלב והצלקות, כל מה שאמר היה לא לגעת בזה .
האם יש איזושהי מרפאה אסתטית שמתמחה בנושאים הללו ?
אני קצת אבוד כי אני לא יודע איך לטפל בזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר13/01/2015אני לא מכירה מרפאה שמתמחה בטיפול אסתטי ספציפי כזה. אולי כדאי לברר עם מנתח פלסטי שמתמחה בהעלמת צלקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)