מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חושש לכיני ערווהאלי24/04/2008
כבר מעל לשנתיים שיש לי גירודים באזור המפשעה, אין לי מושג ממה זה התחיל... הגירודים באים בתקופות במיוחד באזור השערות ובין האשכים לרגליים. באיבר המין עצמו. האזור כולו לרוב אדום ובכמה וכמה מקומות גם יש לפעמים פצעונים הדומים לעקיצות יתוש. האזור מגרד לפעמים בצורה בלתי נסבלת.. אני לא יודע מה זה בדיוק ואיך לטפל בזה ואני קצת מתבייש מהיבדקות אצל רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד
ד``ר שרגא וקסלר24/04/2008בשיחה ובבדיקה פשוטה יחסית ניתן לאבחן את הבעיה ולהציע פתרון.
אשמח לעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכל זאת..?
אלי25/04/2008מה זה נראה לך...? כבר ציינתי שאני מעדיף להמנע מביקור אצל רופא בעניין ובגלל זה הבעיה רודפת אותי מעל לשנתיים... אני כמעט בטוח שזה כיני ערווה אבל אני לא מכיר שום משחות או תרסיסים לטיפול בכך... אם תוכל רק לתת לי שמות של מספר תכשירים נגד כיני ערווה שאפשר להשיג בכל בית מרקחת פשוט ללא מרשם אשמח =] תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכינים
ד``ר שרגא וקסלר27/04/2008אנא הכנס לכתבה באתר שלי הדנה בנושא. חוץ מזה כל רוקח יתן לך רשימת תרופות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)