חושש לכיני ערווה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חושש לכיני ערווה
    אלי
    24/04/2008

כבר מעל לשנתיים שיש לי גירודים באזור המפשעה, אין לי מושג ממה זה התחיל... הגירודים באים בתקופות במיוחד באזור השערות ובין האשכים לרגליים. באיבר המין עצמו. האזור כולו לרוב אדום ובכמה וכמה מקומות גם יש לפעמים פצעונים הדומים לעקיצות יתוש. האזור מגרד לפעמים בצורה בלתי נסבלת.. אני לא יודע מה זה בדיוק ואיך לטפל בזה ואני קצת מתבייש מהיבדקות אצל רופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חושש לכיני ערווה

הוספת תגובה

• גרד

ד``ר שרגא וקסלר
    24/04/2008

בשיחה ובבדיקה פשוטה יחסית ניתן לאבחן את הבעיה ולהציע פתרון.
    אשמח לעזור לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכל זאת..?

אלי
    25/04/2008

מה זה נראה לך...? כבר ציינתי שאני מעדיף להמנע מביקור אצל רופא בעניין ובגלל זה הבעיה רודפת אותי מעל לשנתיים... אני כמעט בטוח שזה כיני ערווה אבל אני לא מכיר שום משחות או תרסיסים לטיפול בכך... אם תוכל רק לתת לי שמות של מספר תכשירים נגד כיני ערווה שאפשר להשיג בכל בית מרקחת פשוט ללא מרשם אשמח =] תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כינים

ד``ר שרגא וקסלר
    27/04/2008

אנא הכנס לכתבה באתר שלי הדנה בנושא. חוץ מזה כל רוקח יתן לך רשימת תרופות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו