קונדילומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונדילומה
    שלי
    26/01/2015

יש לי קונדילומה בפי הטבעת וגם כפל עור בפי הטבעת ורוצה להיפטר מזה.. הלכתי לפרוקטולוג ואמר לי שהוא לא ממליץ לי לעשות ניתוח כי זה רק אסטטיקה אבל לי זה מפריע במחינה אסטטית ומצד שני לא רוצה לפגוע בפי הטבעת שלי... יש מה לעשות? למי אני אמורה לפנות לגבי זה? מי מטפל בפפילומה בפי הטבעת+כפל עור?
    אגב עשיתי חיסון לפני יומיים של גרדסיל עקב הופעת הפוליפ בפי הטבעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונדילומה

הוספת תגובה

• קונדילומה - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    28/01/2015

במרפאות צוואר רחם מיומנים בטיפול בקנדילומות גם באיזור פי הטבעת. אני ממליצה לך לבקש מרופא הנשים שלך הפניה למרפאה כזו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ואיפה זה נמצא?

שלי
    29/01/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ואיפה זה נמצא? - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    29/01/2015

בקופות החולים הושונת לרוב יש מרפאות צוואר רחם, וגם בבתי חולים. רופא הנשים שלך יוציא לך הפניה בהתאם למרפאות הזמינות באיזור מגורייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו