מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אובחנתי שיש לי HSV 1טל28/01/2015
אהלן,
היום קיבלתי את התוצאות לבדיקה מקיפה שעשיתי בבית חולים בני ציון למחלות STD.
נמצאתי שיש לי HSV 1, רשום תוצאה: חיובי 3.31.
ישר נלחצתי ללחץ וקראתי לא מעט.
אני כבר שנתיים וחצי שלא התפרץ לי הרפס בשפתיים אך לעולם לא התפרץ לי באיבר המין.
אני אובחנתי בעבר ע"י רופאת עור שיש לי פסוריאסיס באיבר המין (כשחשדתי שזה אולי הרפס).
בכל מקרה אני נורא לחוץ. מה התוצאה בעצם אומרת? האם יש מה לעשות?
זה אומר שלא אוכל לקיים יחסי מין עם בת זוגתי בלי קונדום? איך אוכל להביא ילדים בעתיד (הרחוק, אני סה"כ בן 22) כך שהם לא יידבקו גם כן?
תודה רבה,
טל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובחנתי שיש לי HSV 1 - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר28/01/2015HSV1 הוא הוירוס שגורם לפצעי הרפס בשפתיים בעיקר, והעובדה שהיו לך פצעים אלו בעבר מסבירה את התוצאה החיובית שקיבלת - אני מניחה שמדובר בנוגדנים מסוג IGG שמצביעים על הדבקה ישנה. אין סיבה לדאגה, אין צורך להשתמש בקונדום מסיבה זו ואין סיכון בעתיד להביא ילדים לעולם.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דוקטור!
טל29/01/2015הרגעת אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)