שימוש במכונת גילוח של מישהו אחר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש במכונת גילוח של מישהו אחר
    רן
    03/02/2015

שלום

השתמשתי היום במכונת גילוח של מישהו אחר כי לא הייתה לי ברירה.

היו לי זיפים די ארוכים, אז גילחתי נגד כיוון הזיפים עם המכונה והמכונה עשתה לי המון גירויים אדמדמים וכואבים, ואולי אפילו פצעים, שלא יכולתי לשטוף או לחטא עם אלכוהול כי לא היה לי ברז זמין או אפטר שייב.

אני מאוד מודאג מזה ועשיתי את זה רק כי לא הייתה לי ברירה.

בנוסף לכך ייתכן שאותו בן אדם המשתמש במכונה הוא מהקהילה הגאה.

האם תוכל לייעץ לי מה לעשות? (חוץ מכמובן לא לעשות זאת שוב כמובן)

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוספת

רן
    03/02/2015

כמו כן לא שטפתי את המכונה לפני הגילוח ואני מניח שגם בעל המכונה לא שטף אותה לאחר הגילוח האחרון שלו שכן מדובר במכונה הנמצאת באוטו שלו כך שלא שוטפים אותה לאחר הגילוח (בשונה מסכין גילוח לדוגמה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    03/02/2015

לדעתי אין סיבה לדאגה. מחלות מין לא עוברות בגילוח, ואם החשש הוא מאיידס - וירוס האיידס לא מסוגל להתקיים מחוץ לגוף למשך זמן רב, ההדבקה היא במגע ישיר של נוזלי גוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

רן
    05/02/2015

היי תודה רבה. דיברתי באופן כללי על מחלות שעלולות לעבור כתוצאה מהגילוח במכונה, לאו דווקא איידס. אני מבין ממך שאין סיבה לדאגה נכון?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו