נפיחות בפנים ומוגלה לאחר ירידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות בפנים ומוגלה לאחר ירידה
    חוששת
    16/02/2015

אהלן,
    לפני כמה זמן היה לי קטע מיני עם מישהו שאחרי זה הפסקנו לדבר, לאחר נתק של כמה זמן הבנאדם אמר לי שהוא הפסיק לדבר איתי כי אחרי כמה ימים מאז שהיה איתי, הפנים שלו התנפחו ממש והיתה לו מוגלה בפנים והוא אפילו הגיע לבית חולים ושם אמרו לו שזה משהו מיני
    יכול להיות שזה נסיון לנפנף אותי או לא יודעת מה,
    כרגע מה שיותר מטריד אותי זה האם יש לחשוש ממשהו כזה?
    ביקשתי הפניה לבדיקות . אך חשוב לי לציין שאני בחורה שמאוד שומרת על עצמה. מעולם לא שכבתי עם מישהו בלי קונדום וזאת פעם ראשונה שאני בכלל שומעת תגובה כזאת ועוד כלפי.
    האם הגיוני בכלל שמחלת מין תתבטא כך? ואם נאמר וזאת תגובה אלרגית זה לא אמור לקרות תוך כמה שעות ולא אחרי כמה ימים?

תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נפיחות בפנים ומוגלה לאחר ירידה - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    24/02/2015

קשה מאד לענות על השאלה, כי אין כאן אבחנה מדוייקת וגם התיאור נשמע מוגזם משהו. מחלת מין שעוברת במין אוראלי לרוב תופיע בחלל הפה והגרון, תגובה אלרגית (אם היה שימוש בחומר סיכה או צעצוע מין, למשל) עשויה לגרום לנפיחות אך לרוב לא להפרשה מוגלתית.
    אם את חוששת את יכולה לפנות לרופא נשים ולבצע בדיקה למחלות מין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו