הרופא שלי לא בטוח מה יש לי...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרופא שלי לא בטוח מה יש לי...
    יוסי
    10/03/2015

קיימתי יחסים מוגנים עם כמה בחורות שונות בחודש האחרון, תמיד עם קודנום אבל מין אוראלי גם כן (מצד הבחורה לא מצדי).

אתמול התעוררתי עם כאבים עזים באיזור המפשעה, בהתחלה חשבתי שאלו שרירים תפוסים אך תוך כמה שעות זה התפתח לכאבי ראש, בחילות חולשה וחום.
    כמו כן איבר המין שלי התנפח מאוד באיזור הכיפה ומטה, מאוד אדום וממש איבד צורה (תמונה מצורפת).
    הלכתי לרופא באותו היום, והוא לא היה מרוצה מזה שיש לי חום ושהכאבים במפשעה אלו בלוטות לימפה (? או משהו כזה) שמצביעות על כך שהגוף נלחם בזיהום.
    הוא שלח אותי לבדיקות דם ושתן ואת התוצאות אקבל רק בסוף השבוע.
    לטענתו הסימפטומים שלי לא ממש תואמים מחלת מין, אבל בחיפוש באינטרנט עלו כל מיני אפשרויות שאולי זה הרפס, למרות שאין לי שלפוחיות.
    בינתיים אני על אנטיביוטיקה, בלילה הקאתי פעמיים הזעתי מאוד, והיום אין חום אין בחילות אבל הכאבים במשפעה עדיין חזקים וכמובן איבר המין עדיין מאוד מאוד נפוח.

לפני שנתיים היה לי משהו דומה רק ללא סימפטומים רק איבר מין נפוח, בזמנו רופא אחר אמר לי שזה כנראה פטריה שקיבלתי מחברה שלי (כי רק איתה שכבתי בזמנו), הוא נתן לי משחה נגד פטריות וזה עבר לי תוך כמה ימים, מה שמפחיד עכשיו אלו כל הסימפטומים שנלוו לזה.

אשמח לקבל תשובה בהקדם.
    תודה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הרופא שלי לא בטוח מה יש לי... - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    19/03/2015

שלום רב,
    לא ניתן לתת אבחנה בפורום על סמך תיאור ואפילו על סמך תמונה. אתה צריך לעשות בירור הכולל בדיקות למחלות מין, ואין מנוס אלא להמתין לתוצאות. פטריה לא מדביקה את בן הזוג ולבטח לא גורמת לסימפטומים שאתה מתאר.
    בברכה,
    ד"ר בינה כהן-סחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו