סיכויי הידבקות ב-Ureaplasma urealyticum

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיכויי הידבקות ב-Ureaplasma urealyticum
    ד``ר רונן הולנד
    26/04/2015

שלום. יצר איתי קשר פרטנר מיני איתו קיימתי מגע קצר שאינו מוגן ומגעים נוספים מוגנים וכן מין אוראלי, ואמר לי שמצאו אצלו Ureaplasma urealyticum. את המגע קיימנו לפני חודשיים וכחמישה ימים לאחר מכן ערכתי בדיקות std בהן הכל יצא שלילי. האם יש סיכוי שנדבקתי למרות שהבדיקות שבוצעו בסמוך יצאו שליליות? האם עליי להבדק שוב כעת? מה הסיכוי שהעברתי לאחרים במין אוראלי או וגנילי מוגן?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• Ureaplasma urealyticum - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    27/04/2015

שלום בטי,
    אצל נשים החיידק הזה קיים ככל הנראה כחלק מהחיידקים הנורמלים של הנרתיק, לא גורם לסימפטומים ולרוב גם נשאר למרות טיפולים אנטיביוטים. אני איני ממליצה לטפל בחיידק זה כשגרה אם הוא מתגלה בבדיקות.
    בברכה,
    ד"ר בינה כהן-סחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Ureaplasma urealyticum

בטי
    27/04/2015

תודה על התגובה.
    אני מנסה להכנס להריון. האם עדיין לדעתך לא לטפל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Ureaplasma urealyticum - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    01/05/2015

כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו