מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כלמידיה כמה זמן נמשכת הנשאות ?רמי02/05/2015
שלום רב
לפני כשבוע לחברה שלי הופיעו תסמינים המתאימים לכלמידיה , רופא משפחה הפנה לבצע בדיקות למחלה.
לחברה שלי ולי לא היה קשר עם אף אחד חוץ ממני במשך 3 שנים לפחות.
האם יש סיכוי שאני נושא את המחלה יותר מ3 שנים והדבקתי את החברתי רק עכשיו ?
לי אין ולא היו תסמנים למחלה עד היום.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה כמה זמן נמשכת הנשאות ? - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר02/05/2015זה אפשרי, לעתים קרובות הדבקות בכלמידיה היא אסימפטומטית, ומשום כך אין הרבה מידע לגבי משך הנשאות - כשמתגלה ההדבקה קשה לדעת מתי היא אירעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלמידיה תסמינים
רמי03/05/2015דוקטור שלום
סליחה שוב .
אשמח לברר עוד פרט בנוגע לתסמינים לכלמידיה
האם הייתכן לאחר הופעה של תסמינים לחשש בכלמידיה אשר הובחנו על ידי רופא המשפחה עוברים לאחר מספר ימים ללא טיפול כלשהו ?
האם זה אומר שזה משהו אחר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלמידיה תסמינים - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר03/05/2015קשה לענות במדוייק, לגוף שלנו יש יכולת להתגבר על זיהומים בכוחות עצמו כך שיתכן שזיהום יחלוף גם ללא טיפול, זה לא אומר בהכרח שהאבחנה לא נכונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)