מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטריה או מהאיריס29/04/2008
שלום
לפני כמה חודשים התחלתי להרגיש גירוד חזק ושרוף בפות. לאחר מכן התחילו לי הפרשות כמו גושים לבנים. הרופא נשים אמר לי שכנראה זו פטריה. ונתן לי אגיסטן ובהתחלה זה עזר. יש לציין שאני מקיימת יחסי מין אם אותו פרטנר מזה כמה שנים. וכבר היו לי תופעות כאלה שעברו בעזרת אגיסטן. אך גם האגיסטן הפסיק להשפיע. ונתנו לי נרות אחרות שגם לא עזרו. לאחר למכן הרופא ערך לי תרבית ואמר שהתגלתה אצלי פטריה בשם קנדידה ונתן לי טיפול של 3 חודשים בכדורים בשם פלוקונל. במשך החודשים האלה קיימת יחסי מין עם קונדום ובחודש השלישי לא והתחילו לי אותם תסמינים רק בצורה יותר אגרסיבית. יש לציין שבן הזוג שלי היה אצל אורולוג והוא אמר שהוא לא רואה סימנים כי לבן זוג שלי אין תסמינים או הפרשות.
מה זה יכול להיות ?אני מיואשת ורוצה לפתור את הבעיה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה חוזרת
ד``ר שרגא וקסלר29/04/2008קנדידה שחוזרת למרות טיפול מחייבת ברור. איזה סוג קנדידה? ואולי יש דבר נוסף? ואולי יש מצבים המעודדים חזרה של קנדידה כמו סוכרת וקונדילומה.
אשמח לעזור. מה שנדרש כרגע זה בדיקת דם, קולפוסקופיה, בדיקת ההפרשה במשטח תחת מיקרוסקופ ועוד.
ד"ר שרגא וקסלר
מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
ובמחלות מין לנשים ולגברים
03-6956867
052-2453662
http://www.genicolog.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי
איריס30/04/2008תודה על תשובתך
לגבי קנידילומה אני לא רואה שום יבלת אלא בכניסה לפות יש נפיחות קטנה אני לא יודעת מה זה?
מה לגבי ההפרשות הגושיות הלבנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנדידה חוזרת
ד``ר שרגא וקסלר01/05/2008ההפרשות הלבנות הגושיות הן כנראה, ואני מדגיש - כנראה - תוצאה של קנדידה. לגבי קונדילומה- אין חובה שתראי את הנגעים, שחלקם הוא מיקרוסקופי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה זה אתר מצויין
איריס01/05/2008שלום ד"ר
אני רוצה לציין שהאתר מתנהל בצורה יוצאת דופן מקבלים תשובות בצורה מהירה והתייחסות מכובדת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)