פטריה או מה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה או מה
    איריס
    29/04/2008

שלום
    לפני כמה חודשים התחלתי להרגיש גירוד חזק ושרוף בפות. לאחר מכן התחילו לי הפרשות כמו גושים לבנים. הרופא נשים אמר לי שכנראה זו פטריה. ונתן לי אגיסטן ובהתחלה זה עזר. יש לציין שאני מקיימת יחסי מין אם אותו פרטנר מזה כמה שנים. וכבר היו לי תופעות כאלה שעברו בעזרת אגיסטן. אך גם האגיסטן הפסיק להשפיע. ונתנו לי נרות אחרות שגם לא עזרו. לאחר למכן הרופא ערך לי תרבית ואמר שהתגלתה אצלי פטריה בשם קנדידה ונתן לי טיפול של 3 חודשים בכדורים בשם פלוקונל. במשך החודשים האלה קיימת יחסי מין עם קונדום ובחודש השלישי לא והתחילו לי אותם תסמינים רק בצורה יותר אגרסיבית. יש לציין שבן הזוג שלי היה אצל אורולוג והוא אמר שהוא לא רואה סימנים כי לבן זוג שלי אין תסמינים או הפרשות.
    מה זה יכול להיות ?אני מיואשת ורוצה לפתור את הבעיה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה או מה

הוספת תגובה

• קנדידה חוזרת

ד``ר שרגא וקסלר
    29/04/2008

קנדידה שחוזרת למרות טיפול מחייבת ברור. איזה סוג קנדידה? ואולי יש דבר נוסף? ואולי יש מצבים המעודדים חזרה של קנדידה כמו סוכרת וקונדילומה.
    אשמח לעזור. מה שנדרש כרגע זה בדיקת דם, קולפוסקופיה, בדיקת ההפרשה במשטח תחת מיקרוסקופ ועוד.

ד"ר שרגא וקסלר
    מכון לטיפול בלייזר בקונדילומה
    ובמחלות מין לנשים ולגברים
    03-6956867
    052-2453662
    http://www.genicolog.net

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי

איריס
    30/04/2008

תודה על תשובתך
    לגבי קנידילומה אני לא רואה שום יבלת אלא בכניסה לפות יש נפיחות קטנה אני לא יודעת מה זה?
    מה לגבי ההפרשות הגושיות הלבנות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קנדידה חוזרת

ד``ר שרגא וקסלר
    01/05/2008

ההפרשות הלבנות הגושיות הן כנראה, ואני מדגיש - כנראה - תוצאה של קנדידה. לגבי קונדילומה- אין חובה שתראי את הנגעים, שחלקם הוא מיקרוסקופי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה זה אתר מצויין

איריס
    01/05/2008

שלום ד"ר
    אני רוצה לציין שהאתר מתנהל בצורה יוצאת דופן מקבלים תשובות בצורה מהירה והתייחסות מכובדת.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו