זיבה כרונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיבה כרונית
    אלמוני
    09/06/2015

שלום, אני בחור בן 26. בחודש נובמבר האחרון נדבקתי בזיבה ומיד קיבלתי דרך רופא המשפחה שלי את הטיפול המתאים. מאז, בכל חודש-חודשיים חוזרים התסמינים של צריבה במתן שתן והפרשות. ואני מקבל טיפול אנטיביוטי אני ממש מרגיש חסר אונים מאחר ושאני לא איזו חיית מין שמשתוללת עם פרטנרים שונים ואני גם משתמש באמצעי הגנה.
    מה אפשר לעשות? ומה הסכנות הכרוכות בכך? האם זה יכול לפגוע בפוריות? האם בכל פעם שזה חוזר אני צריך לפנות לרופא המשפחה ולקבל טיפול אנטיביוטי?
    היום זה חזר לי שוב, ובינתיים אני סובל רק מצריבות ואין הפרשות. מה לעשות? אני ממש נואש לעזרה. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיבה כרונית

הוספת תגובה

• זיבה כרונית - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    29/06/2015

שלום,
    השאלה העיקרית היא אם בכל פעם שיש תופעות יש שוב בדיקה חיובית לגונוראה. במידה ולא, צריך לבדוק מה הסיבה לסימפטומים ולא לתת אנטיביוטיקה אוטומטית. אם זה חיובי יש לשקול מתן טיפול ממושך יותר או שונה.
    בברכה,
    ד"ר בינה כהן-סחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו