יבלת על איבר המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יבלת על איבר המין
    משה
    21/06/2015

שלום רב,

במהלך החודשים האחרונים, הופיעה לי על האיבר עצמו (לא על הכיפה אלא על הפין ממש) יבלית.

ניגשתי לרופא עור שאמר לי שהיבלית נגרמה מקיום יחסים לא מוגנים. כיצד זה ייתכן? יש לי חברה אחת מזה 3 שנים ורק איתה שכבתי בשלושת השנים האחרונות. ניגשתי לרופא נוסף, וגם הוא אמר שהיבלית נגרמה מקיום יחסים לא מוגנים.

האם יכול להיות שמי שקיים יחסים לא מוגנים עם אחר זאת בת זוגתי ובעצם קיבלתי את זה ממנה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יבלת על איבר המין

הוספת תגובה

• יבלת על איבר המין - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    22/06/2015

משה שלום,
    אני לא יודעת בדיוק על איזו סוג יבלת מדובר, אולם ישנם וירוסים שמועברים בקיום יחסים ונשארים קיימים בגוף לכל החיים, עם התפרצויות מדי פעם - כגון הרפס או קונדילומה. הופעה של היבלות או הפצעים לא מעידה בהכרח על הדבקה חדשה. יתכן שההדבקה היתה לפני מספר שנים, מבן או בת זוג אחרים, וכעת יש הופעה של יבלת.
    ד"ר בינה כהן-סחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר שלום

משה
    26/06/2015

זה לא הייתה יבלית מהסוג שאת מתארת (למיטב הבנתי..)- אלא לפי מה שהוסבר לי יבלית שנגמרה מזיהום מקומי שנבע מקיום יחסים בלתי מוגנים. אציין כי את היבלית הוסרה על ידי רופא בצריבה שלה, וזהו, למיטב הבנתי זו לא מחלה או נגיף שאני סוחב איתי..

מה את יכולה לומר לי על האפשרות שבת זוגתי היא שקיימה יחסים עם אחר, ובעצם הדביקה אותי בזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר שלום - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    29/06/2015

שלום,
    אני ממליצה שתתייעץ עם הרופא המטפל אני לא מכירה סוג כזה של מחלת מין.
    בברכה,
    ד"ר בינה כהן-סחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו