טיפול אחרי חודשיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול אחרי חודשיים
    משה
    06/07/2015

שלום, אני עובד במזרח הרחוק.
    קיימתי מספר פעמיים יחסי מין ללא אמצעי מניעה
    לפני שלושה שבועות התחילו להופיע לי תסמינים של נפיחות וכאבים במתן שתן וגם שתן עכור.
    לפני יומיים שמתי לב שיש הפרשה לבנה.
    בדקתי מעט באינטרנט ונראה שמדובר בתסמינים של כלמדיה או זיבה.

אני אמור לחזור לישראל בעוד 5 שבועות. האם אני יכול לחכות עד אז לקבל את הטיפול באנטיביוטיקה או שיש צורך לטפל בזה כבר עכשיו?
    אני כמובן לא אקיים יחסי מין בחודש הקרוב. רק חשוב לי לדעת האם לחכות חודש יכול לסכן אותי באופן בריאותי בצורה שמחייבת אותי לקבל טיפול בהקדם.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול אחרי חודשיים

הוספת תגובה

• טיפול אחרי חודשיים - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    07/07/2015

לדעתי - עדיף לטפל ולא לחכות. כדאי לפנות לרופא לקבלת המלצה על טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובאופן בריאותי?

משה
    08/07/2015

נניח ואני מחליט לחכות את החודש הקרוב.. האם אני מסכן את עצמי באופן בריאותי במצב של כלמדיה או זיבה או שחודש אחד לא יהיה בעל השפעה גדולה? הבנתי שיש אנשים שחיים עם המחלה גם שנים..
    חשוב לי לדעת האם אני יכול לעשות נזק בלתי הפיך במידה ואחכה.
    אני כמובן מעדיף לעבור את הטיפול בארץ שם אני חבר קופת חולים ולא להתחיל לערב את ביטוח הנסיעות לבצע החזר על הטיפולים פה.

במידה ויש לך מספר של מישהו שאוכל להתייעץ איתו אודה לך מאוד.

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובאופן בריאותי? - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    08/07/2015

כלמידיה או גונוראה, בהנחה שזו אכן האבחנה (ד"ר גוגל גם טועה), עשויות לגרום לדלקת באשכים או במבנים סמוכים אם לא מטפלים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו