מה הסיכויים שלי שאני חולה במחלת מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה הסיכויים שלי שאני חולה במחלת מין
    רותם
    14/07/2015

אני הולך לרופא לבדוק מחלות מין כי היתי בבודי מסג והיא היא השתפשפה אם האיבר שלה אם האיבר שלי במשך שתי דקות הבנתי שאני יכול להידבק יש לי כמה שאלות
    1.מה הסיכוי של הבחורה להידבק במחלת מיין שהיא משתפשת באיבר של הגבר אם האיבר שלה?
    2.מה הסיכוים שלי שנידבקתי במחלת מין?
    אני עושה את הבדיקות אבל הבנתי שאני צריך לחכות חודשים עד שללכת לרופא לעשות את הבדיקה נכון?בבקשה תנסו להרגיעה אותי באיזשהו צורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה הסיכויים שלי שאני חולה במחלת מין - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    14/07/2015

יש מסר מחלות מין שעוברות במגע של עור בעור כפי שתיארת. הסיכון להדבקה לא גבוה במגע קצר וחד פעמי, אבל ביחסים עם מישהי שיש לה פרטנרים מרובים הסיכן כמובן גבוה יותר.
    כדאי ללכת לבדיקת רופא, לא צריך לחכות חודשים. אפשר לעשות בדיקות כעת ולחזור עליה בעוד כמה שבועות ליתר בטחון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת ברשותך

רותם
    14/07/2015

לא הבנתי אמרתה שזה סיכוי קטן כי זה היה קצר וחד פעמי ומצד שני אתה אומר שזה סיכוי גדול שנידבקתי בגלל שקימתי את זה אם בחורה שיש לה פרטנרים רבים לא ממש הבנתי אם הבחורה היא חולה מה הסיכוי שלי בחיכוך איברי המין ל 2 דקות וזה היה חד פעמי ומה אני יכולה לעשות עכשיו את הבדיקות של זיבה עגבת וכלמידיה??המקרה היה לפני שבוע ומה אני יגיד לרופא שאני יבוא שוב לעשות בדיקות שוב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת ברשותך - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    15/07/2015

אדם שמקיים יחסים עם פרטנרים מרובים יש לו סיכון גבוה יותר להדבק במחלת מין בשלב כלשהו, וקיום יחסים עם אותו אדם מעלה את הסיכון לפרטנר/ית. גם במין מוגן, וגם במגע קצר, הסיכון קיים אם כי אינו גבוה. אם בצעת בדיקות לפני שבוע (אחרי אותו מגע מיני) אין צורך לחזור עליהן. אם לא בצעת בדיקות, או שהן בוצעו לפני המגע הלא מוגן, ניתן לחזור עליהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו