מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה הסיכויים שלי שאני חולה במחלת מיןרותם14/07/2015
אני הולך לרופא לבדוק מחלות מין כי היתי בבודי מסג והיא היא השתפשפה אם האיבר שלה אם האיבר שלי במשך שתי דקות הבנתי שאני יכול להידבק יש לי כמה שאלות
1.מה הסיכוי של הבחורה להידבק במחלת מיין שהיא משתפשת באיבר של הגבר אם האיבר שלה?
2.מה הסיכוים שלי שנידבקתי במחלת מין?
אני עושה את הבדיקות אבל הבנתי שאני צריך לחכות חודשים עד שללכת לרופא לעשות את הבדיקה נכון?בבקשה תנסו להרגיעה אותי באיזשהו צורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הסיכויים שלי שאני חולה במחלת מין - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר14/07/2015יש מסר מחלות מין שעוברות במגע של עור בעור כפי שתיארת. הסיכון להדבקה לא גבוה במגע קצר וחד פעמי, אבל ביחסים עם מישהי שיש לה פרטנרים מרובים הסיכן כמובן גבוה יותר.
כדאי ללכת לבדיקת רופא, לא צריך לחכות חודשים. אפשר לעשות בדיקות כעת ולחזור עליה בעוד כמה שבועות ליתר בטחון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ברשותך
רותם14/07/2015לא הבנתי אמרתה שזה סיכוי קטן כי זה היה קצר וחד פעמי ומצד שני אתה אומר שזה סיכוי גדול שנידבקתי בגלל שקימתי את זה אם בחורה שיש לה פרטנרים רבים לא ממש הבנתי אם הבחורה היא חולה מה הסיכוי שלי בחיכוך איברי המין ל 2 דקות וזה היה חד פעמי ומה אני יכולה לעשות עכשיו את הבדיקות של זיבה עגבת וכלמידיה??המקרה היה לפני שבוע ומה אני יגיד לרופא שאני יבוא שוב לעשות בדיקות שוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ברשותך - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר15/07/2015אדם שמקיים יחסים עם פרטנרים מרובים יש לו סיכון גבוה יותר להדבק במחלת מין בשלב כלשהו, וקיום יחסים עם אותו אדם מעלה את הסיכון לפרטנר/ית. גם במין מוגן, וגם במגע קצר, הסיכון קיים אם כי אינו גבוה. אם בצעת בדיקות לפני שבוע (אחרי אותו מגע מיני) אין צורך לחזור עליהן. אם לא בצעת בדיקות, או שהן בוצעו לפני המגע הלא מוגן, ניתן לחזור עליהן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)