מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לחבר שלי ריח של שתן מהאיבר שלומיטל15/07/2015
יש לחבר שלי ריח של שתן מהאיבר שלו גם כשהוא עם ג'ינס ואנחנו יושבים ומתנשקים ויותר גרוע כמובן כשאנחנו במצב אינטימי .
אנחנו יוצאים סך הכל חודש ,אנחנו עושים סקס על יבש ,ז"א ללא חדירה , רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה שלו ? איך לאמר לו זאת בלי לפגוע ומה הפתרון לכך ?
חשוב לציין כי יש לו שיער ערווה והוא לא מוריד .
בנוסף, יש לו איבר מין עבה אך קצר, לדעתי 12-14 ס"מ בזיקפה, אילו תנוחות יכולות להתאים יותר לבעלי איבר מין קצר ככה ששנינו נהנה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לחבר שלי ריח של שתן מהאיבר שלו - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר16/07/2015מיטל שלום,
בנושא ריח של שתן - זה יכול הליות סתם ענין של היגיינה או בעיה רפואית כגון דליפת שתן. אין אפשרות לדעת ממה זה נובע בלי שיפנה באופן מסודר לרופא לבדיקה.
מבחינת אורך איבר המין - אצל האישה, האיזורים שאחראים על ההנאה המינית לא נמצאים בעומק הנרתיק, אלא חיצוניים יחסית כך שנכון הוא שהאורך לא קובע....והאישה יכולה להגיע לאורגזמה גם עם פרטנר בעל איבר מין קצר יחסית. עם זאת ברור שלכל אישה ההעדפות המיניות שלה. אתם תמצאו את הדרך האינטימית הייחודית לכם להגיע לסיפוק מלא.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, לאיזה רופא עליו לפנות ? והאם
מיטל19/07/2015והאם יש סבון מיוחד לרחיצת האיבר מין הגברי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)


.jpg)
