שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    א
    25/07/2015

הי

רציתי לשאול מס׳ שאלות:

לאחר מגע מיני לא בטוח אחרון לפני כ 8 חודשים (מין אוראלי לא מוגן - מצצו לי)

1. האם בבדיקת שתן (סטיק ו/או כללית) ניתן לזהות / לחשוד בהדבקות בכלמידיה או זיבה?

2. כלמידיה וזיבה - האם המחלות הללו יכולות להיות א-סימפטוטיות למשך שנים או שניתן לצפות לגלות אותם לאחר כשנה (כדלקת בדרכי השתן או דלקת באשכים וכדומה)

3. לאחרונה אני מרגיש לחץ או כאב עמום מאוד באשך שמאל ולדעתי זה מקרין גם לאזור הפין בצד שמאל. אין כאבים / צריבה במתן שתן או גמירה. האם זה יכול להעיד על STD?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• עוד שאלה ספציפית לדר הולנד

א
    25/07/2015

ניסיתי להתקשר לטלפון המופיע כאן שלך ואמרו לי שאתה לא עובד יותר שם? יכול להיות שהייתה טעות?

רציתי לדעת כמה עולה לעשות דרכך בדיקת שתן לכלמידיה וזיבה

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    26/07/2015

בדיקת שתן פשוטה אכן מראה האם יש דלקת של השופכה והאם יש צורך בטיפול אנטיביוטי.

זיבה וקלמידיה יכולות להיות קיימות ללא סימפטומים, פחות אצל גברים, יותר אצל נשים.

כאבים באשכים יכולים להיות קשורים לדלקת שופכה שלא טופלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו