מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תקופת החלון וסוגי בדיקות האידסרותם14/08/2015
בדקתי באינטרנט ואני לא מבין רשום שיש מקומות שאיפשר לדעת תשובה לבדיקת אידס לתקופת חלון ל3 חודשים ויש מקומות של חודשים ויש מקומות 3 שבועות האם זה נכון עושים רק בדיקת קומבו בארץ לבדיקת אידס ואין בדיקה אחרת ומה זה ELSIA זה בדיקה לאידס שהיא לא קומבו? אני עשיתי במרפאה פרטית אז איפה אני עומד בתקופת החלון והחברה שלי עשתה בכללית מרפאה לה נשים וילדים בלבד אתה יכול
לעשות לי סדר בדברים האלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקופת החלון וסוגי בדיקות האידס - תגובה
ד``ר רונן הולנד17/08/2015כל המעבדות כעת שעובדות עם רשיון של משרד הבריאות מבצעות בדיקת נשאות איידס דור רביעי - בדיקת נוגדנים, P24 (קומבו) ועוד בדיקות מדויקות יותר. ELISA היא בדיקת נוגדנים.
כבר אחרי שלושה שבועות ניתן להתחיל לאבחן תשובה חיובית, אחרי 7 שבועות אפשר לתת תשובה שלילית באמינות של 100%.
בדיקות שנעשות בקופת חולים נשלחות תמיד לבית חולים ועוברות בדיקה מדור רביעי ולכן הרגישות שלהן היא כפי שכתבתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)