קונדום בכיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונדום בכיס
    דני
    16/08/2015

שלום,

עד כמה שהבנתי, לא מומלץ לשמור קונדומים בכיס, עקב כך שנוצר מעין חיכוך שעשוי להרוס את החומר ממנו עשוי הקונדום. מניח שעל אחת כמה וכמה הדבר נכון לג'ינסים, שאיתם אני בעיקר מסתובב.
    לכן, אם אני יוצא למקום מסוים שאני סבור שאאלץ להשתמש בו בקונדום, אני נוטה להגיע עם תיק שבו אני דואג לשים את הקונדום בתא מרווח יחסית.
    אולם, איני יכול להגיע עם תיק בכל סיטואציה כזאת, ולכן לפעמים אין לי ברירה אלא לשמור את הקונדומים בכיסי.
    עד כמה הדבר פוגע בתקינות הקונדום?
    כלומר, אם למשל הייתי עם קונדום בכיס למשך שעות ספורות בלבד, כאשר הטמפרטורה במקום בו אני נמצא אינה חמה והלחות אינה גבוהה- האם עדיין הקונדום יינזק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונדום בכיס

הוספת תגובה

• קונדום בכיס - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    17/08/2015

תלוי בתנאים שהקונדום היה בהם, האם זה כיס אחורי שאתה יושב עליו, האם זה כיס קדמי שיש בו עוד דברים ?

אפשר לשים אותו בארנק עור של שטרות כדי שלא יהיה עליו לחץ משמעותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז ככה:

דני
    18/08/2015

הכוונה היא לכיס קדמי.
    בנוגע לעוד דברים בכיס פרט לקונדום- האמת שלא חשבתי על זה, אבל נניח לצורך העניין שאין עוד דברים בכיס פרט לקונדום.

האם בהינתן ההנחות האלה, וההנחות שרשמתי בהודעה הראשונה- הקונדום עדיין יכול להנזק?

ובנוגע למה שרשמת על לשים בארנק- אני דווקא הבנתי שבארנק גם כן יש בעיה של חיכוך שפוגעת בתקינות הקונדום. זה אחרת בארנק שעשוי מעור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו