סטרפטוקוק אחרי מין אוראלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטרפטוקוק אחרי מין אוראלי
    גיא
    20/08/2015

כבר פעם שלישית ב 6 חודשים האחרונים ש כיומיים לאחר שאני מבצע מין אוראלי בגברים הגרון שלי נהיה אדום ובמשטח גרון מתגלה לי סטרפטוקוק ואז אני מטופל באנטיביוטיקה. במהלך תקופה זו היו עוד פעמים שביצעתי מין אוראלי והגרון שלי היה בסדר לאחר מכן.

האם זו רגישות יתר? יכול להצביע על מחלה מסוימת?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סטרפטוקוק אחרי מין אוראלי - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    21/08/2015

יתכן שאתה נשא של סטרפטוקוק ואחרי מין אוראלי הוא גורם לך לדלקת.

בכל מקרה - אתה לא נדבק בו במהלך מין אוראלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יכול להיות שמדובר בזיבה??

גיא
    04/09/2015

אין לי תסמינים אחרים לזיבה. האם יכול להיות שכאבי הגרון האלה הם מזיבה.
    אבל במשטח הגרון יצא לי תוצאה של ספרטוקוק, אז זה אומר שאין לי חיידקי זיבה בלוע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יכול להיות שמדובר בזיבה?? - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    09/09/2015

זה לא שולל.

חידק זיבה לא גדל במעבדה בתנאים רגילים כמו סטרפטוקוק ורק אם מבקשים בדיקה מיוחדת לזיבה, אפשר לזהות את החידק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיבה

ערן30
    15/09/2015

הי, פעם ראשונה יצאה לי הפרשה צהובה במהלך מתן שתן. כרגע פעם אחת ויחידה. בנוסף הרגשתי צריבות במהלך השתן. האם זה מעיד על מחלת מין כמו זיבה או כיון שזה חד פעמי, לא להתחיל לדאוג. תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו