מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשות מהשופכהאנונימי04/05/2008
שלום.
היום בצהריים בזמן שהייתי בשירותים גיליתי שיש לי כתמים קטנים ולבנים על התחתונים.
כמו כן שמתי לב להפרשה שקופה/לבנה מאיבר המין.
הכמות של ההפרשה היא מינורית.
ואין שום כאב או עיקצוץ במתן שתן, או במצב רגיל.
יש לי חברה כ 3 חודשים.
אני די לחוץ... מה עושים?
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף...
אנונימי04/05/2008ההפרשות התחילו רק היום בבוקר... לפני זה לא שמתי לב לשום דבר חריג.
עד היום בערב זה ממשיך.
שוטטתי ברחבי האינטרנט וראיתי שלרוב הפרשות אלו מעידות על משהו (דלקת, או מחלת מין...)
השאלה שלי היא האם יכול להיות שזה כלום? שזה סתם משהו שיעבור...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשה
ד``ר שרגא וקסלר05/05/2008כדאי להגיע לבדיקה ויפה שעה אחת קודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אנונימי06/05/2008הייתי היום אצל אורולוג שרשם לי את התרופה Ciprofloxacin.
במקביל עשיתי בדיקות שתן, ותרבית, ובנוסף בדיקת דגימה מהשופכה.
מה זה אומר?
יש לציין שההפרשה היא עדין מינימלית, רק בבוקר מופיעה לי הפרשה צהובה כזאת. אך במשך היום ההפרשה יותר שקופה/לבנה כזאת.
ואין שום צריבה או כאב.
רציתי לקבל את חוות הדעת שלך.
מה גם שהרופא נורא הלחיץ אותי ואמר שבמקרה שזאת זיבה, זאת חתונה קתולית.
האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות שתן
אנונימי06/05/2008קיבלתי תוצאות של בדיקות שתן:
GLUCOSE - U STRIP - mg/dl NORMAL
BILIRUBIN- U STRIP - mg/dl NEG
KETONES- U STRIP - mg/dl NEG
SPECIFIC GRAV-U STRI 1.030- 1.001 1.026
PH- U STRIP 7.4- 4.8 5.5
PROTEIN- U STRIP 30- 0 mg/dl 20
UROBILINOGEN-U STRIP - mg/dl NORMAL
ERYTHROCYTES-U STRIP - /µl NEG
NITRITE- U STRIP - NEG
LEUCOCYTES - U STRIP - /µl 500* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אנונימי06/05/2008מצטער שאני מציף בשאלות. פשוט אני קצת לחוץ ואני מברר באינטרנט על כל מיני דברים...
בכל מקרה, הבנתי בכנראה יש לי דלקת בגלל התוצאה הזאת:
LEUCOCYTES - U STRIP - /µl 500
שמעידה שיש כדוריות דם לבנות בשתן.
השאלה היא: האם זה מבטל את קיומם של שאר המחלות כמו כלמידיה וזיבה, או שלהפך, זה מה שמעיד שיכולה להיות אחת מהמחלות הללו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרבית שלילית
אנונימי07/05/2008קיבלתי תשובה נוספת של תרבית השתן, והיא יצאה שלילית.
שם הבדיקה: Urine dipslide cult
שוב רציתי לדעת מה זה אומר?
האם זה מעיד שזה לא מחלת מין מסוימת?
אשמח לתשובה מהירה... קצת לחוץ לדעת!
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשה מהשופכה
ד``ר שרגא וקסלר11/05/2008על פי בדיקת שתן שעשית לא ניתן להגיע לאבחנה. יש צורך בבדיקות נוספות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מן פלולה קטנה על איבר המין
סשה11/05/2008בפעם האחרונה הייתי אצל רופא והוא טיפל עם קרח יבש זה חוזר שוב מה עושים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלולה
ד``ר שרגא וקסלר11/05/2008צריך לאבחן את הפלולה ורק אז להציע טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר טופלתי עם קרח יבש צרבו את זה
סשה12/05/2008ד"ר טופלתי עם קרח יבש צרבו את זה חזר מה עושים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלולה
ד``ר שרגא וקסלר13/05/2008מחכים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה לעזרה בדחיפות
לילך07/05/2008אני סובלת מזה כמה שנים מדלקת שמסרבת להרפא. אולי איני מקבלת טיפול נכון. יש לי הפרשה מיימית, דביקה, בריח חריף מאוד שמזכיר דגים ואקונומיקה....): מאוד מאוד צורבת ומייסרת אותי. פלג'יל לא עזר לי, והרופא אמר שאין לי פטריה. הוא לא עושה לי משטח משום שהוא אינו יודע מה עליו לחפש, לדבריו.
איני יודעת מה לעשות.
אנא, אני זקוקה לעזרה........אני סובלת מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשה
ד``ר שרגא וקסלר11/05/2008לדעתי הפעולות שנדרשות על מנת להגיע לאבחנה הן שיחה, בדיקה, קולפוסקופיה ומספר בדיקות מעבדה לברור ההפרשה. אשמח לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים
לילך07/05/2008במקרה של טריכומנאס שלא מגיב ללפלג'יל, להיפך, רק מחמיר.
הגניקולוג שלל אפשרות של פטריה. אני סובלת נורא מגרד וצריבה נוראיים ומהפרשה שקופה ומיימית בעלת ריח חריף של אמוניה. לפעמים זה ריח של דגים. ):
בבקשה עזור לי, אני מיואשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטריכומונס
ד``ר שרגא וקסלר11/05/2008ישנם עוד טיפולים לטריכומונס ויתכן שמדובר לא רק בטריכומונס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)