מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דרמבוט לנרתיקשיראל09/09/2015
צריבות חזקות בשפתיים הפנימיות של הנרתיק ובאזור הוסיטבל שהופיעו ללא כל סיבה ונמשכות כחודש וחצי בדיקת שתן תרבית וסטיק תקינות משטח וגינלי לאיתור פטריות ומחלות מין PCR תקינים, בדיקה וגינאלית תקינה-טופלתי בטבעקוטן כדור טריקן קלוטרי קומיגאס קרם דלאצין ואגיסטן ללא שיפור לא נמצאה סיבה כלשהי לצריבה, היום נתן לי הרופא משחת דרמובט לשימוש פעמיים ביום למשך שלושה ימים לא אובחן אצלי לייכן מסוג כלשהו- קראתי דברים גרועים מאוד על המשחה הזו באינטרנט כולל החמרה של הצריבה, וגרימה לנזק בלתי הפיך לעור הנרתיק וואני מפחדת להשתמש בה. האם זה נכון? במידה והחלטתי להשתמש האם ניתן למרוח גם באזור הוסטיבל או רק על השפתיים החיצוניות והפנימיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרמבוט לנרתיק - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר16/09/2015שלום רב,
אני ממליצה על דרמובט לעתים קרובות למטופלות שלי, מסיבות שונות (לא רק ליכן). קשה לי להעריך מה הבעיה אצלך והאם זה אכן הטיפול המתאים. בכל מקרה, בשימוש נכון היא לא צפויה לגרום נזק, בוודאי ובוודאי לא נזק בלתי הפיך.
לשאלה לגבי אופן השימוש - עלייך לפנות לרופא המטפל שבדק אותך ויודע היכן הממצאים המצריכים טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ברשותך
ליאור16/09/2015כמובן שאתייעץ עם הרופא המטפל אך האם טיפול של שלושה ימים הוא מספיק מנסיונך? טיפלתי במשך שלושה ימים היה שיפור קל אך לא היה מצב שהתחושה נעלמה ולאחר סיום הטיפול התחושה של השריפה חזרה לאותו מצב. האם זה אומר שהטיפול לא יעיל למקרה שלי או שאם הייתי ממשיכה זמן נוסף אז יכול להיות שזה היה עובר לי לחלוטין?
אשמח לתשובתך אף על פי שאשוב לרופא שלי ואתייעץ גם איתו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ברשותך - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר17/09/2015במצבים בהם אני נותנת דרמובט אני לרוב ממליצה על טיפול ממושך יותר, תלוי בסיבה. כאמור איני יודעת מה הסיבה שבגללה קיבלת את הטיפול כך שלא אוכל להמליץ לך להמשיך טיפול מעבר למה שהמליץ הרופא שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)