מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאוד לחוץלחוץ05/05/2008
שלום!
אני חייב לציין שאני מאוד לחוץ!
כבר יומיים אני מרגיש מן צריבה בפין שלי בעיקר בחל הקידמי.
מדי פעם זה מלווה בתחושת גירוד באיזור האשכים.
אני קיימתי מין עם נערת ליווי עם הגנה לפני שבוע, כשהיא הכניסה את הפין שלי לפה שלה פעם אחת.
וליקקה לי את איבר המין בלי קונדום. כל השאר היה עם קונדום.
אין לי הפרשות והייתי אצל רופא עור ומין שאמר לי שהוא לא רואה שום דבר למרות שאני חושב שאני רואה, מן פס יותר בהיר על קצה הפין.(בכיפה.
ראיתי גם רופה משפחה מרב לחץ והוא בדק אותי ולא מצא שום דבר.
בבדחקת שתן שהוא עשה לי לא נמצא קצת דם.
אני נורא מפחד, ואני לא יודע לאן לפנות אני בחור דתי שמרב תיסכול ותקופה קשה מעד פעם אחת,
ואני מפחד שהתוצאות יהיו נוראיות, וגם אין לי עם מי לדבר על זה.
אז בבקשה תגידו לי מה דעתכם. יש סיב ה לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
לחוץ05/05/2008שכחתי לציין שבאקט השני מתוך 2 כשסיימתי הקונדום היה פתטח הרבה יותר מגודל הפין שלי.
אני חושב שהוא היה שלם והבסיס שלו היה במקום.
מה שגורם ל לחשוש יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפין
ד``ר שרגא וקסלר05/05/2008במקרים כאלו מומלץ לעשות קולפוסקופיה שזוהי בדיקה באמצעות מיקרוסקופ. באמצעות מכשיר זה ניתן לראות ממצאים שלא נראים בעין רגילה. אשמח לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מרב לחץ
לחוץ05/05/2008זה נשמע כמו מחלת מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך?
לחוץ05/05/2008האם יש לי סיבה להיות בלחץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לחוץ05/05/2008סליחה על השיגוע ! אני נורא לחוץ! שכחתי לציין שיש לי גם צריבה בשתן.
והדגימת שתן שלי הלכה לתרבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבה בשתן
ד``ר שרגא וקסלר06/05/2008מה השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)