מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ureaplasma parvum חיובי. צריבה. בטןמורן21/09/2015
אני שנים סובלת מכאביםמסוג צריבה שורפת בזמן ו לאחר קיום יחסים אינטימיים עם בן זוגי. (הן זוג אחד 14 שנים) כל השנים נתנו לי אנטיביטיקה בטענה זה דלקת בשתן ואחכ בדיקות לרוב יצאו שליליות לפעמים טענו שזאת קנדידה ורשמו אגיסטן ויצא שלילי. ב4 חודשים האחרונים אני לא עומדת בסבל. סימפטומים של דלקת בשתן וקנדידה אך בדיקות תקינו. אנטיביויקה מיבירה את הכאב ואחרי שבועיים חוזר הכאב. לפני שבוע לאחר מחקר בגוגל התעקשתי על בדיקות מסוימות למרות שהרופאה אמרה שאין צורך והכל תקין אבל לא ייתכן שיש כאבי תופת אם הכל תקין לכן התעקשתי. ויצא uearoplasma parvum. חיובי. עליתי ב4 חודשים 7 קילו מה שבחיים לא קרה לי. הבטן שלי נפוחה כמו בלון. ולא עוזרים לי. אני לוקחת אנטיביוטיקה דוקסילין כבר 4 ימים וגם בן זוגי. שמתי אגיסטן פנימי וחיצןני. לוקחת פרוביוטיק. שותה המון מיים וחמוציות. אני סובלתתתתת. מה לעשות. האם זה שהחיידק לא אותר ואני סובלת שנים מעיד על כך שהוא שוכן אצלי שנים? סכנה לשיליה? שחלות? עקרות? בחלק מהפורומים רשום שזה כלום ובחלק אחר עקרות וכד... מה נכון? מה לעשות? איזה עוד בדיקות לדרוש??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ureaplasma parvum חיובי. צריבה. בטן - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר21/09/2015מורן שלום,
צר לי לומר שאני בדעה שהחיידק הזה אינו הגורם לתלונותייך, לא קשור לעליה במשקל או לנפיחות הבטן ואינו דורש טיפול. מצד שני הוא גם לא מעלה סיכון לבעיות פריון.
ישנן מספר מרפאות שעוסקות בנושא של כאבים בקיום יחסים , אם כי לא הבנתי מדברייך האם הכאבים הם רק בקיום יחסים או לא והאם הם בבטן או במיקום אחר. אם יש תלונות שדומות לדלקות בשתן כדאי לפנות לאורולוג לבדיקה מסודרת של דרכי השתן.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהureapplasma parvum
מורן21/09/2015קודם תודה. הכאבים הם גם ללא קיום יחסים. צורב ושורף בשפתיים ונרתיק פנימה. אין דלקת בשתן. אין קנדידה. אבל תחושה זהה לדלקת בשתן. דחיפות למתן שתן. אי התרוקנות מלאה ואז עוד כמה טיפות צורבות. רק ישיבה במים קרים מרגיעה לכמה דקות ואז יוצאת מהאמבטיה ושוב סבל. אני כבר 3 חודשים עם כאבים. אבל כרגע 3 שבועות ללא הפוגה.
האם החיידק הזה מביא לדלקות שתן כרוניות?
האם ייתכן שיש לי פצע פנימי שלא הגליד כבר כמעט חודש?
האם פצע יכול לגרום לכאב בכל האזור גם בחוץ וגם בפנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהureapplasma parvum - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר21/09/2015מורן שלום,
קשה לי להאמין שמדובר בפצע, כי פצע הוא לרוב מאד ממוקם.
כאמור לעניות דעתי החיידק הזה לא גורם לדלקת כרונית בשתן - במידה וכן הייתי מצפה שהיא תעבור עם טיפול אנטיביוטי. מה גם שאת מציינת שהתרביות היו שליליות.
מציעה שתפני לייעוץ אורולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)