זיבה דחוף!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיבה דחוף!!!!!
    מור
    23/09/2015

היי,שכבתי עם חבר שלי בחמישי בלי קונדום(אני לוקחת גלולות) ויומיים אחרי התחילו לו הפרשות צהובות אך לא דביקות.אין צריבה במתן שתן, יש טיפה גירוי בקצה הפין,אין נפיחות. הוא טוען שזה זיבה ויש לציין שלא היה לי שום עניין מיני עם אף גבר אחר ולו היה אבל רק מלפני שנתיים בפעם האחרונה וחוץ מזה אנחנו נקיים. האם ייתכן שזאת אכן זיבה?ממה זה נגרם? האם זיבה יכולה להיגרם גם רק מקיום יחסי מין לא מוגנים כשהוא גומר בפנים בלי ששכבנו עם אנשים אחרים? אני בת 16 וחצי והוא 19. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיבה דחוף!!!!!

הוספת תגובה

• זיבה דחוף!!!!! - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    24/09/2015

הפרשות צהובות מהפין אצל גבר בריא בהחלט מתאימות לזיהום בזיבה (גונוריאה) או חידק אחר של השופכה. גם במין אוראלי ללא חדירות אפשר להידבק.

שניכם צריכים לקבל טיפול אנטיביוטי מתאים - צפטריאקסון ואזיטרומיצין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אור
    24/09/2015

שני דברים נוספים בבקשה:
    1) גניקולוגית יכולה לאבחן זאת? כלומר להגיד אם אני נקייה או לא? אם כן איך היא בודקת זאת?
    2) האם יכולתי להדביק אותו במחלה למרות שלא שכבתי עם אף אחד מלבדו?
    הוא טוען שהדבקתי אותו לאחר שקיימנו יחסי מין בלי קונדום והוא גמר בפנים אבל לא עשיתי משהו מיני עם מישהו אחר מלבדו. האם יש לכך הסבר? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו