טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לא בטוחה אם זה הפורום המתאים אבל בכל זאת אנסה.. היי, אם לחבר שלי היה עבר מיני ושכב בפעם האחרונה לפני שנתיים ועשה בדיקות גם בפעם האחרונה לפני שנתיים ויצא נקי,לא שכב מאז. ולי לא היה כל עבר מיני מלבדו ולאחרונה(לפני חודשיים) התחלתי ליטול גלולות ומאז אנו לא מקיימים עם קונדום והוא גומר בפנים.בפעם האחרונה ששכבנו אז יומיים אחרי התחילו לו הפרשות צהובות ולי אין תסמינים. רציתי לשאול האם יש סיכוי שהוא הדביק אותי ראשון במחלת מין עלשהיא אף על פי שלא שכב עם אחרות מאז? כלומר הגיוני שתחילה הוא הדביק אותי?בת 16 וחצי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד