מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיהאור30/09/2015
היי,קבעתי תור לרופא משפחה כדי לקבל הפנייה לבדידת שתן STD ואבא שלי ראה שנקבע תור ושאל אותי אם אני קבעתי אז אמרתי שכן והוא שאל למה ומה קרה ומה אני צריכה אז תירצתי לו איזה משהו שבמקרה הסתדר ויצא הגיוני.ולפני כמה ימים התקשרו אליו הכללית וביקשו לדבר איתי ולא הסכימו להגיד מדוע.. בכל מקרה איך הוא רואה?? איך אוכל להיבדק ככה??הוא ידע שזאת אני ויחשוד.ניתן לקבל את ההפניה מגניקולוגית? הוא יכול לראות זאת?מה עליי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר03/10/2015שלום,
אף אחד לא יכול לראות תשובות של בדיקות מעבדה שלך, אלא אם יש לו גישה אונליין באמצעות סיסמה או באצעות הכרטיס המגנטי שלך. גם כשמתקשרים להודיע לך על בדיקת מעבדה, אמורים להתקשר אלייך ולא למסור את המידע איש מלבדך - אולם אם הטלפון שמעודכן במערכת של הקופה הוא של ההורים השיחה תגיע אליהם. בכל מקרה העבדת המידע היא לך בלבד.
את יכולה, אם ברצונך, לבקש מהמזכירות בסניף שיעדכנו את הטלפון האישי שלך וכך יתקשרו רק אלייך.
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)