טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לפני כמה ימים היה לי סטוץ עם בחורה שבאה אליי הביתה בגיל 22 יש למיין שאני יודע שהיא שכבה עם כמה בחורים לפני,בכול מקרה שכבנו בחושך וכשהתגרשתי את האור מסתבר שהיא הייתה במחזור ראיתי גם על המיטה וגם על הקונדום כעת השאלה שלי מתחלקת ל2. אם היא במחזור והשתמשתי בקונדום ובכלל לא גמרתייש סיכוי להתעברות? ושאלה שנייה הקונדום היה חצי למלא כלומר באזור שהפעם מתחבר לגוף אני חושב שהיא מעט נוזלי גוף ודם האם נדבקים מזה במחלות או רק באזור הכיפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום, אם אכן היא בווסת, הסבירות להריון אפסית - ובכל מקרה השתמשתם בקונדום. הדבקה במחלות יכולה להגרם במגע בעור באופן כללי , לא ספציפית באיזור העטרה של הפין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד