בדיקת שתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת שתן
    מור
    05/10/2015

היי, הלכתי לרופא המשפחה שלי ואמרתי לו שאני מעוניינת לבצע בדיקת שתן STD,והוא שאל אותי מה זה STD אז אמרתי לו לזיהוי מחלות מין והוא שאל אם יש לי תסמינים אז אמרתי שלא אז הוא שאל למה באתי להיבדק אז.. בכל מקרה בסוף הוא אמר שבדיקת שתן STD זאת בדיקת שתן רגילה.. האם זאת אכן בדיקת שתן רגילה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת שתן

הוספת תגובה

• בדיקת שתן - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    05/10/2015

זו בדיקת שתן, אשר במעבדה במקום לבצע בדיקת שתן כללית ותרבית שתן מבצעים בדיקה לחיידקים שעוברים בקיום יחסים, שלא יצמחו בתרבית רגילה.
    מבחינתך הבדיקה מבוצעת באותו אופן, אולם ההפניה למעבדה צרכה להיות הפניה לבדיקת STD ולא לשתן כללית ותרבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אור
    05/10/2015

אז עליי לבטל את ההפנייה?הם אמרו לי שבדיקת שתן STD זאת בעצם בדיקת שתן רגילה.. מה עליי לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    07/10/2015

תבדקי האם מדובר בהפניה ל-STD או ל-urine culture. אם זה לא STD אין טעם לבצע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו