טווח עד בדיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טווח עד בדיקה
    יובל
    12/10/2015

יש חשש שנדבקתי במחלת מין(ככל הנראה בכלמדיה למרות שאין לי צריבה אך יש לי הפרשות צהובות). יש לי תור לגניקולוגית בעוד כיומיים ובעייתי לי להגיע אלייה והתורים הבאים קצת רחוקים(עוד שבוע וחצי שבועיים מהיום).. עוד שבוע יעבור כחודש מאז קיום היחסים. אם אדחה את התור הנוכחי שאמור להיות בעוד יומיים לתור בעוד שבועיים בערך,האם טווח ההמתנה הזה יכול לגרום לסיכוים בלתי הפיכיים? כלומר עבר עוד מעט חודש מאז החשש להידבקות.זה בסדר שאדחה את התור? כמובן שלא אזניח. בת 16 וחצי תודה! אשמח לתשובה בהקדם האפשרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טווח עד בדיקה

הוספת תגובה

• טווח עד בדיקה - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    13/10/2015

באופן כללי, בשביל שייגרם "נזק בלתי הפיך" כתוצאה מכלמידיה צריך לעבור הרבה מאד זמן של זיהום שלא מטופל, כך שהזיהום מתפשט גם לרחם ולחצוצרות, מצב שלרוב מתבטא בצורה יותר חריפה. רוב הסיכויים שזה לא המצב אצלך לפי תיאורך - אבל כמובן שעדיף להבדק ולקבל טיפול כמה שיותר מהר (יתכן גם כממובן שלא מדובר בכלימידיה בכלל).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

יובל
    13/10/2015

תודה רבה! האם רופאת נשים אכן תוכל לעזור לי בביצוע האבחנה? תוצאות האבחנה חסויות מתחת לגיל 18? קצת חוששת מהבדיקה.. האם היא כרוכה בכאב?מורגשת?תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    14/10/2015

חשוב שתבוצע בדיקת מעבדה לכלמידיה, לרוב מבוצעת בבדיקת שתן, היות והבדיקה הגינקולוגית כשלעצמה לא יכולה לאבחן זאת בוודאות. הבדיקה אצל הרופאה כוללת הסתכלות לתוך הנרתיק ובדיקה ידנית - אינה כואבת ואינה ממושכת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו