מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשת עזרה דחופההה!!!!נוגה01/11/2015
שלום רב,
אני בחורה בת 27, בן זוג קבוע ומשתמשת תמיד באמצעי מניעה (קונדומים).
כבר חודשיים סובלת מכאבי בטן תחתונה ואגן שאינם חולפים (המקרינים לרגליים ולגב התחתון). תחילה, התגלה אצלי חיידק E-COLI בשתן (הופיע שתן דמי), טופלתי בציפרודקס והחיידק והדם נעלמו. חזרתי שוב על תרביות השתן לאחר הטיפול והן יצאו שליליות.
ביצעתי עד כה בדיקות מקיפות שכללו: אולטראסאונד כליות ודרכי שתן (תקין), אולטראסאונד וגינלי (תקין) וגם כזה המיוחד לגילוי אנדומטריוזיס (תקין, ללא נגעים ברחם, מבנה הרחם תקין, ללא ציסטות). ביצעתי בדיקות שתן למחלות מין ואף הן יצאו שליליות.
בדיקת צואה לתרבית ולתולעים- שלילית. בדיקות דם כלליות כולל תפקודי כליה- תקין.
ללא צריבה או תכיפות במתן שתן. נשללה אף דלקת של האגן לאחר ביקור במיון נשים ובדיקת רופא נשים.
לאחרונה, גרד בלתי פוסק בנרתיק והפרשות מימיות רבות. לאחר משטח מנרתיק נמצא כי יש לי קנדידה קרוזי ואלביקנס. טופלתי בפלוקנול, דוקסילין, ובנרות אגיסטן. כל זאת ללא שיפור!! השבוע קיבלתי תוצאה חיובית ממשטח למחלות מין שנלקח מהנרתיק:
מה שיצא חיובי היה: Mycoplasma Igm . מה המשמעות של זה?
האם אותו חיידק מיקופלזמה שנמצא אצלי חיובי בנרתיק הוא זה שגורם לי לכאלה כאבים באגן ובבטן התחתונה כבר חודשים??? אני מתוסכלת כבר ולא יודעת לאיזה כיוון לפנות!
אנא עזרתכם!
נוגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת עזרה דחופההה!!!! - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר02/11/2015נוגה שלום,
אכן נשמע שאת עוברת תקופה קשה. לדעתי, לפטרת שנמצאה בנרתיק אין קשר לכאבי הבטן אלא לגרד ולהפרשה בלבד. גם לגבי המיקופלזמה - תלוי על איזה חיידק מדובר, שכן למיקופלזמה יש סוגים אחדים, חלקם ככל הנראה לא גורמים לסימפטומים ואחרים עשויים לגרום לכך.
אני חושבת שהסבירות שמדובר במחלת מין לפי התיאור שלך קטנה, מה גם שהבדיקה שבצעת היתה שלילית.
בברכה,
ד"ר בינה כהן-סחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)