מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיסיון רפואי STDיובל02/11/2015
היי קיבלתי הפנייה מרופא נשים לבדיקת שתן STD. אני לקוחת כללית ויש להם את האתר כללית אונליין שניתן לגשת לתיק הרפואי האישי דרך האינטרנט. יש לי שם משתמש וסיסמא משלי לכללית אונליין שקיבלתי ממזכירת קופת החולים הקרובה לביתי והיא אמרה לי שכעיקרון היא נותנת לי שם משתמש וסיסמא אבל גם ההורים יכולים להיכנס,כלומר תיהיה לי גישה לראןת מה ההורים רואים. היום במרפאת נשים ביקשתי שההפנייה לא תופיע באתר תחת התיק הרפואי שלי והם אמרו לי שמעל גיל 16 המידע חסוי ורק אני אוכל לראות את ההפנייה והתוצאות דרך המשתמש שלי. התקשרתי למוקד הלקוחות של כללית ואמרו לי שזה לא חסוי ושההורים יכולים לראות את זה. אני ממש ממש מודאגת כי זאת בדיקה שמעידה על קיום יחסי מין ואני מרגישה שממש הסתבכתי ואני כל הזמן בדאגה וחושבת על זה שאם ההורים יראו..ממש לא יודעת מה לעשות.. האם אתם יודעים משהו על חיסיון רפואי בבדיקות STD ? חלק אומרים שזה חסוי וחלק לא..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסיון רפואי STD - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר03/11/2015אני מצטעת אולם מדובר בהליכים בירוקרטים של קופת חולים ואין לי מידע על כך.
ישנן מרפאות שמבצעות בדיקות באופן אנונימי, אולם זה כרוך בתשלום ומן הסתם יהיה רחוק יותר ממקום מגורייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)