מחלת מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלת מין
    יובל
    19/11/2015

היי עשיתי בדיקת שתן STD ונמצא אצלי החיידק U.UREAL/PARVUM.
    רציתי לדעת באילו דרכים הוא מועבר וקצת הסבר עליו.. ודבר נוסף יש לי צו ראשון בקרוב ועושים בו בדיקת שתן. האם בדיקת השתן תצא לא תקינה עקב החיידק?? זה ממש חשוב בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלת מין

הוספת תגובה

• מחלת מין - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    19/11/2015

בדיקת השתן צפויה להיות תקינה והחיידק הזה לא נבדק במסגרת צו ראשון. החיידק קיים לעתים קרובות אצל נשים (לא ציינת אם הנך אשה או גבר) ולרוב לא גורם לסימפטומים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

יובל
    19/11/2015

אני אישה ויש לי הפרשות כבר הרבה זמן שעכשיו נודע לי החיידק שבעקבותו הן קיימות והבנתי שלחיידק זה יש 2 זנים . הראשון שהוא יותר רציני והשני פחות ולא נחשב למחלת מין. רציתי לדעת האם הוא מדבק במידה ועדיין יש לי הפרשות צהובות?והאם כשאסיים עם האנטיביוטיקה אוכל לקיים יחסי מין לא מוגנים עם חבר שלי מבלי להדביקו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הערה

יובל
    21/11/2015

הבנתי שזה בעצם אותו חיידק שנמצא באופן נורמלי באיבר המין ורק אם יש הפרשות אז יש לטפל ולקחת אנטיביוטיקה.איך ייתכן שחיידק שנמצא באופן נורמלי בנרתיק ייגרום פתאום למחלת מין/הפרשות?
    ותוך כמה זמן בערך,אם לא מטפלים,החיידק גורם לנזק? רק עכשיו הגיעו לי הבדיקות ועברו חודשיים בערך..קצת פחות
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הערה - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    21/11/2015

שלום יובל,
    אני לא סבורה שהחיידק הזה גורם לסימפטומים או לנזק. תוצאות מחקרים אינן מוכיחות זאת באופן ברור. אני רואה הרבה נשים שקיבלו טיפול אנטיביוטי, החיידק נעלם והתלונות הבסיסיות שלהן לא השתנו.
    ד"ר בינה כהן-סחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אור
    21/11/2015

אכן אין לי תסמינים נוספים..עשיתי בדיקה גניקולוגית,אולטרסאונד והכל היה תקין וטוב.
    יש לך אולי השערה למה יכול לגרום לכך?
    רופא משפחה יכול לעזור במצב כזה שהחיידק הנל יוצא חיובי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו