הידבקות באיידס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הידבקות באיידס
    אור
    29/11/2015

היי, עשיתי בדיקת שתן STD ונמצא החיידק אוראופלזמה פרבום/אורלטיקום(?) חיובי. יש לי היום תור לרופא משפחה ובעוד יומיים לרופא נשים. אבקש מרופא המשפחה מרשם לדוקסילין.אני סובלת מהפרשות צהובות אך אינלי תסמינים נוספים. במידה ואקח דוקסילין וההפרשות יחלפו, האם יש צורך כל חצי שנה בבדיקה לאיידס ? שכבתי ואני שוכבת אך ורק עם חבר שלי וגם הוא אך ורק איתי. באילו מקרים הסבירות לאיידס גבוהה? הגיוני שיהיה לי איידס?יש לאיידס תסמינים או משהו שיכול לרמוז?שוכבים ללא קונדום כי אני נוטלת גלולות.
    דבר נוסף, האם יכול להיות לי חיידק מסויים ואדביק את חבר שלי ואצלו זה יהיה חיידק אחר?..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הידבקות באיידס

הוספת תגובה

• הידבקות באיידס - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    29/11/2015

לפי מה שכתבת את בסיכון נמוך לאיידס. את ובן זוגך יכולים לעשות שניכם בדיקה באופן חד פעמי אולם אם אינכם מקיימים יחסים עם בני זוג אחרים אין סיבה לחזור על זה כל חצי שנה (או בכלל, כל עוד אתם באותה מערכת יחסים מונוגמית).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

י
    29/11/2015

שאלה נוספת. במידה וההפרשות הצהובות שיש לי הן אינן מהחיידק, ועשיתי בדיקת אולטרסאונד וגינאלית והכל יצא תקין. מה יכול להיות מקור ההפרשות ?
    האם החיידק אוראופלזמה פרבום/אורלאטיקום מצריך דוקסילין? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    03/12/2015

איידס לא גורם להפרשות נרתיקיות. יש צורך בביצוע תרבית נרתיק.
    אני לא ממליצה על טיפול באוראופלזמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיום יחסי מין

אור
    03/12/2015

אבל יש לי הפרשות צהובות. אני נוטלת כרגע דוקסילין. האם אוכל לקיים יחסי מין עם חבר שלי שנקי ממחלות כי גם הוא לקח דוקסילין ועבר לו? עם קונדום כמובן למרות שאני נוטלת גלולות. תודה !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיום יחסי מין - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    03/12/2015

באופן כללי בטיפול במחלות מין ההמלצה היא לא לקיים יחסים עד ששני בני הזוג מסיימים את הטיפול. המתיני עד שתסיימי את הטיפול בדוקסילין. .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו