הוראופלזמה פרוום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוראופלזמה פרוום
    קרן
    02/12/2015

שלום בבדיקות שעשיתי כי יש לי הרבה זמן (שנים) הפרשות חזרות כאבים חוזרים במהלך יחסי מין, גרד בשערות וקנדידה( כרגע אין לי קנדידה בנרתיק) מצאו שיש לי אוראופלזמה פרוום.
    הרופאים שהתייעצתי איתם - בינהם מומחים לזיהומים אמרו לי שזה כמו סטרפטוקוק ושאני נשאית של החיידק ושלא מטפלים בזה.
    יש לי חבר כבר 3 שנים ויכול להיות שהוא גם נדבק. ( האוראופלזמה הייתה לי לפני שהיינו יחד.
    נראה לי מוזר שלא מטפלים בזה , מה עלי לעשות, אני בעייפות נוראית כאבי מפרקים הפרשות ולחץ מכל העניין הזה.
    כרגע אני עוברת טיפול הומאופטי לקנדידה במעיים שעוזר לי אבל זה לא מעביר חיידקי אורטופלזמה.
    מחכה לתשובה
    קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוראופלזמה פרוום

הוספת תגובה

• הוראופלזמה פרוום - תגובה

ד``ר בינה כהן-סחר
    03/12/2015

אני מסכימה עם הרופאים שאמרו לך שאין צורך לטפל. אם לבן הזוג יש סימפטומים ומגיעים למסקנה שזה נגרם מהאוראופלזמה מטפלים לפי הצורך, אולם אצל נשים החיידק לעתים קרובות קיים ללא סימפטומים ואינו נעלם גם אחרי טיפולים אנטיביוטים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו