מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הוראופלזמה פרווםקרן02/12/2015
שלום בבדיקות שעשיתי כי יש לי הרבה זמן (שנים) הפרשות חזרות כאבים חוזרים במהלך יחסי מין, גרד בשערות וקנדידה( כרגע אין לי קנדידה בנרתיק) מצאו שיש לי אוראופלזמה פרוום.
הרופאים שהתייעצתי איתם - בינהם מומחים לזיהומים אמרו לי שזה כמו סטרפטוקוק ושאני נשאית של החיידק ושלא מטפלים בזה.
יש לי חבר כבר 3 שנים ויכול להיות שהוא גם נדבק. ( האוראופלזמה הייתה לי לפני שהיינו יחד.
נראה לי מוזר שלא מטפלים בזה , מה עלי לעשות, אני בעייפות נוראית כאבי מפרקים הפרשות ולחץ מכל העניין הזה.
כרגע אני עוברת טיפול הומאופטי לקנדידה במעיים שעוזר לי אבל זה לא מעביר חיידקי אורטופלזמה.
מחכה לתשובה
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוראופלזמה פרוום - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר03/12/2015אני מסכימה עם הרופאים שאמרו לך שאין צורך לטפל. אם לבן הזוג יש סימפטומים ומגיעים למסקנה שזה נגרם מהאוראופלזמה מטפלים לפי הצורך, אולם אצל נשים החיידק לעתים קרובות קיים ללא סימפטומים ואינו נעלם גם אחרי טיפולים אנטיביוטים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)