מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשות נרתיקיות בלתי פוסקות - דחוף!יסמין06/12/2015
שלום רב,
לאחר שנמצא בבדיקת PCR כי אני סובלת ממיקופלסמה גניטליום (בלבד), קיבלתי "זטו" לשלושה ימים (פעמיים ביום). זה לא עזר וההפרשות הלבנות בגללן פניתי מלכתחילה לרופא המשיכו (לפי משטח נרתיקי אין לי פטריה). פניתי לרופא שוב, שאמר שההפרשות שלי לא אופייניות כ"כ למיקופלסמה (חלקן לבנות, במרקם של קוטג', עם ריח חזק וחלקן שקופות-אפורות) ושלרוב זטו עושה את העבודה. קיבלתי דוקסילין לחמישה ימים (פעמיים ביום) וג'ל זידובל (נרות לחמישה ימים) והפנייה נוספת לבדיקת PCR שעליי לבצע בסוף הטיפול. סיימתי את הטיפול ומחר אני אמורה לעשות שוב את בדיקת ה- PCR.
לצערי, ההפרשות ממשיכות ביתר שאת.
כיצד ייתכן שהטיפול האנטיביוטי לא עוזר לטיפול בחיידק היחידי שאותר אצלי? מה עוד זה יכול להיות אם כל השאר שלילי? האם כדאי לפנות לרופא נשים אחר לחוות דעת נוספת?
אני אובדת עצות וחרדה. נא תשובתכם הדחופה. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא תשובתכם לשאלתי - תודה!
יסמין08/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות נרתיקיות בלתי פוסקות - דחוף! - תגובה
ד``ר בינה כהן-סחר09/12/2015יסמין שלום,
יתכן שאין קשר בין ההפרשות לחיידק שנמצא בבדיקה. צריך לראות האם אכן החיידק נעלם בבדיקה החוזרת, ובמידה וכן - ההפרשה לא קשורה לחיידק ויש לפנות שוב לבדיקת רופא נשים לבדיקה נוספת והמלצה על טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)