עזרה דחופה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה בבקשה
    שימי
    10/12/2015

שלום

מזה 3 שבועות לאחר אוראלי (אחריי יומיים התחלתי להרגיש)עם קונדום תחושת עיקצוץ בפין ובאשכים מלווה מידי פעם בכאב מתחת לאשכים וכאב מתחת לפין שחלף כבר לפני שבועיים.
    התחושה היא כאילו מישהו דוקר אותי עם" קוצים".
    מידיי פעם תחושת שורף בקצה הפין באופן קבוע וגם לפעמים לאחר מתן שתן.
    ביומיים האחרונים התחלתי להרגיש את "הקוצים"גם במפסעות (יכול להיות שמהלחץ התחלתי לדמיין).
    בדיקת שתן ותרבית תקינה לחלוטין,ממתין לאולטראסאונד של דרכי שתן כליות וערמונית.
    נכון ליומיים האחרונים מעט שורף בקצה הפין ללא עיקצוץ.
    אין לי תכיפות לשתן(בקושי 3 פעמים ביום) ללא הפרשות וללא שום סימן חיצוני.
    מה יכולה להיות הבעיה כיוון שכל פעם אני מרגיש משהו אחר במקום אחר אני נורא מתוסכל לחוץ ומוטרד.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה בבקשה

הוספת תגובה

• מה לעשות תנו לי עזרה

בתול
    10/01/2016

יום אחד אני עזרתי לסבתא שלי לנסוע הביתה מהעיר שלי וברכבת נעמד לי והיא לא הפסיקה להסתכל הסתכלתי על סבתא שלי ואז היא העיפה את המבט ואז היתי בפלאפון שלי ואז היא שוב התחילה להסתכל עליו מה זה אומר תעזרו לי בבקשה ומאז אני חרמן על סבתא שלי ואני לא יודע איך אני פותר את זה או לשכב איתה אני יודע שזה אסור אבל זה יכול לפתור לי את הבעיה או לא יודע תיתנו לי אופציות בבקשה היא נראת טוב ואני לא יודע מה לעשות נראה לי שהיא גם חרמנית עליי מאז כי שהיא רואה אותי לפעמים עם הייתי יושן אצלה והיינו לבד נראה לי היא הייתה מחרמנת אותי מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחופה בבקשה - תגובה

ד``ר רונן הולנד
    11/01/2016

אם בבדיקת שתן כללית אין כדוריות לבנות, אזי הסיכוי למחלת מין הוא קטן מאוד. אם התסמינים ממשיכים כדאי לחזור על בדיקת שתן כללית (לא תרבית)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

שימי
    14/01/2016

מתי זה יעבור?
    האם עליי ועל בת זוגי להמשיך לקיים יחסי מין כרגיל ופשוט להיות במעקב על זה ולטפל בנגעים מתי שהם יוצאים?
    בנוסף אם אני נוגע באחד היבלות באצבע שלי ואז נוגע נניח בפח אני יכול לגרום להדבקה בפה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו