מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יציאת זרע בזמן מאמץ בשירותיםדרור16/12/2015
שלום,
לפני כחודש החלו לי עיקצוצים,צריבה קלה לאחר מתן שתן(ללא תכיפות כלל) משולבים בכאב באשכים בקיצור תחושת אי רוגע.
כמו כן לאחר כשבועיים וחצי הלכתי לרופא עשיתי בדיקת שתן+תרבית+
PCR STD והכל יצא תקין .
כמו כן היום התאמצתי מעט בשירותים ויצאו לי שתי טיפות ממש כמו של זרע ונפסק.
האם זה יכול להיות בזמן מאמץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת אורולוג הערב בשעה 17:00
דרור16/12/2015שלום
האורולוג בדק אותי פיזית וטען שהכל תקין כמו כן בדיקות השתן כולל STD שקיבלתי אתמול תקינות לחלוטין.
לטענתו ככל הנראה השתחררה אבן מהכליות וצריך להמשיך ולעקוב וכרגע אני מרגיש טוב יותר.
במידה ויחמיר המצב נצטרך לבצע בדיקה פולשנית כך טען.
השאלה שלי היא שבשעות האחרונות הייתי מגורה מאוד מינית והחלו לי מעט הפרשות על התחתון שנראות ממש כמו זרע ,סיפרתי לאורולוג והוא אמר שככל הנראה מדובר בחומר סיכה ולא במחלת מין כיוון שבדיקות הSTD של אתמול תקינות.
האם יכול להיות שמגורים מינית ישנן הפרשות עם כאב קל באשכים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)